Η MSI λανσάρει και επίσημα H370, B360 & H310 μητρικές

Η εταιρία έχει συνολικά περίπου 28 μοντέλα διαθέσιμα στην αγορά που με τη σειρά τους έρχονται να συνοδέψουν και τους φθηνούς Coffee Lake CPUs.

Μπορεί να άργησαν μερικούς μήνες όμως είναι πλέον εδώ. Και οι τελευταίοι επεξεργαστές της 8ης γενιάς Coffee Lake της Intel κυκλοφορούν και επίσημα και οι κατασκευαστές μητρικών λανσάρουν τις υπόλοιπες μητρικές τους - που κατά κανόνα είναι περισσότερες λόγω του αριθμού των chipsets. Τρία λοιπόν νέα chipsets προστίθενται στο lineup των εταιριών και αφορούν consumers, επιχειρήσεις και enthusiasts που θέλουν το κάτι παραπάνω, όμως δε θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Όλοι λοιπόν οι νέοι επεξεργαστές που συμπλήρωσαν το lineup της Intel είναι κλειδωμένοι και υπάρχουν ως εναλλακτικές των τωρινών μοντέλων διατηρώντας παραπλήσιες ονομασίες με την προσθήκη του T που αναφέρεται στο TDP που φτάνει μέχρι και τα 35W στις χαμηλότερες τιμές του.

Όσον αφορά τις νέες μητρικές η MSI H370 GAMING PRO CARBON φέρνει χαρακτηριστικά από την Z370 παραλλαγή της κατευθείαν στα mainstream μονοπάτια, διατηρώντας τον RGB φωτισμό αλλά και την υποστήριξη δύο καρτών γραφικών. Επίσης υπάρχει και η B360M MORTAR TITANIUM που έχει επίσης την ασημί εμφάνιση των ακριβότερων TITANIUM μητρικών της MSI μαζί με ορισμένα perks της σειράς που έχουν να κάνουν με την ποιότητα κατασκευής και την μακροζωία της μητρικής.

Ακόμη, η MSI κυκλοφορεί και δύο mining μητρικές για 13 κάρτες γραφικών. Οι B360-F PRO και H310-F PRO φέρουν τα μικρά chipsets μιας και αυτό δεν απασχολεί την mining κοινότητα που χρειάζεται απλά έναν απλό επεξεργαστή και άφθονες κάρτες γραφικών για τους υπολογισμούς τους. Εκτός από αυτές η MSI έχει λανσάρει μια πλήρη γκάμα μητρικών που μπορείτε να δείτε στο site της msi.com.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

msi, coffee lake, motherboards, 8th gen, h370, B360M MORTAR TITANIUM

asder

Members
2018-04-04T10:03:32Z

ρε έγιναν οι mining μητρικές mainstream ....

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...