Από τις πρώτες ITX X470 μητρικές της παρουσίασε η ASRock

Η ASRock δίχως θέλοντας να χάσει άλλο καιρό ανακοίνωσε την πρώτη της ITX μητρική για Ryzen 2ης γενιάς με το X470 chipset.

Οι πληροφορίες μιλούν για την Fatal1ty X470 gaming ITX / ac, μια ITX μητρική με το "μεγάλο" chipset της AMD X470 καθώς και με ενσωματωμένο WIFI και Bluetooth 5 module. Η βασική δυσκολία στην ανάπτυξη μιας καλής μητρικής σε αυτό το form factor είναι το κύκλωμα τροφοδοσίας. Εδώ η ASRock χρησιμοποιεί Dual-Stack MOSFET που μειώνουν το footprint επάνω στο PCB αλλά και ποιοτικούς πυκνωτές της Nichicon για αποδοτικότερη λειτουργία ακόμα και σε μακροχρόνια gaming sessions.

Η μητρική διαθέτει μια PCIe x16 υποδοχή για κάρτες γραφικών, 4 SATA III, δύο USB 3.1 Gen2 και μια Ultra M.2 με πλήρη υποστήριξη και NVMe drives. Παράλληλα το κύκλωμα του ήχου παρέχει 7.1 κανάλια και τρέχει από το κλασικό ALC 1220 της Realtek. Εάν κάποιος επιθυμεί να συνδυάσει τη μητρική με κάποιον APU, δίνονται μια HDMI καθώς και μια DisplayPort έξοδο εικόνας στο σύστημα. Βελτίωση βέβαια φαίνεται να υπάρχει και στο RGB καθώς η παρεχόμενη εφαρμογή της ASRock έχει βελτιωθεί δίνοντας περισσότερες επιλογές για τη ρύθμιση της εκάστοτε περιοχής, κάτι που όμως θα δούμε όχι τόσο σε αυτό το ITX μοντέλο, αλλά στο υπόλοιπο lineup της εταιρίας.


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

rgb, itx, asrock, Fatal1ty, x470

FeelsBadMan

Members
2018-05-21T08:15:37Z

Μ αρέσει που η fatallity σειρά ειναι επιτέλους χρωματικά ουδέτερη! Και οι συγκεκριμένες φαίνονται πολύ καλές επιλογές για τους 2000 series cpus!

MetallicGR

Administrator
2018-05-21T08:16:28Z

Επόμενη στάση, B450.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...