Chipset αποκλειστικά για Windows 7 θα λανσάρει η Intel

Η εταιρία βλέπει πως τα προβλήματα στην εγκατάσταση των Windows 7 στην τελευταία γενιά των Coffee Lake είναι αρκετά, οπότε βρήκε τη λύση!

Ένα chipset με εγγενή υποστήριξη των Windows 7 βρίσκεται στα σκαριά από την Intel. Προ λίγων εβδομάδων είχαμε δει πως η παραγωγή του H310 σταματά λόγω πιθανών προβλημάτων στην παραγωγή. Οι νέες πληροφορίες μιλούν για αντικατάστασή του από το H310C ή H310 2.0 το οποίο θα διατηρήσει την χαμηλή τιμή του, αλλά παράλληλα θα παρέχει πλήρη υποστήριξη για τα Windows 7 και όλους τους drivers διαθέσιμους για όποιον το επιθυμεί.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες κινήσεις δεν γίνονται συχνά, όμως το κίνητρο της Intel ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες, πολλά από τα οποία είχαν να κάνουν με την χρήση των ενσωματωμένων γραφικών κάτω από το περιβάλλον των Windows 7. Από τους πρώτους κατασκευαστές που θα κυκλοφορήσουν μητρικές με το νέο chipset θα είναι η GIGABYTE και η Rainbow, η τελευταία γνωστή κυρίως στην Ασιατική αγορά, όπου και τα Windows 7 βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτίμησης αρκετών χρηστών.

Μια high end υλοποίηση της εταιρίας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

gigabyte, chipset, coffee lake, AORUS motherboards, motherboards, h310c, h310 2.0

Farkadonitis

Members
2018-08-08T23:27:21Z

μανια με αυτα που πεθαίνουν. να εκανανε για win 8/8.1 να ελεγα αντε καλα:cat:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...