Η GIGABYTE λανσάρει μια προσιτή X399 AORUS μητρική

Η εταιρία κυκλοφορεί μια μητρική για το X399 η οποία ενδέχεται να είναι από τις φθηνότερες της αγοράς για το εν λόγω chipset.

Η X399 AORUS PRO έγινε list πριν από μερικές ώρες στο επίσημο site της GIGABYTE και η προτεινόμενη τιμή της δείχνει πως πρόκειται για τη φθηνότερη X399 της εταιρίας και πιθανώς της αγοράς. Η βάση της είναι η Gaming 7 με λιγότερα όμως χαρακτηριστικά και πιο λιτή εμφάνιση με στόχο τη μείωση της τιμής της. Onboard βρίσκουμε τρεις M.2 υποδοχές από τις οποίες η μια έχει τη παθητική ψύκτρα της Gaming 7 ενώ το μοντέλο πλαισιώνεται από τρεις PCIe x16 υποδοχές για κάρτες γραφικών και λοιπές κάρτες επέκτασης.

Το κύκλωμα τροφοδοσίας καλύπτεται από 8 φάσεις και από ένα συνδυασμό 8-pin και 4-pin συνδέσεων για το τροφοδοτικό. Ο ήχος τρέχει από το γνωστό πλέον ALC 1220 chip της Realtek με πυκνωτές WIMA και απομονωμένο κύκλωμα για μείωση των παρεμβολών από την υπόλοιπη μητρική. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή που κυρίως λόγω αυτής μπορεί να τη προτιμήσει κάποιος δεν ξεπερνάει τα 295€ στην αγορά - με τη διαθεσιμότητά της να ξεκινά άμεσα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, chipset, entry level, threadripper, Realtek , X399 AORUS PRO

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...