Στα 1000€ θα πωλείται η μητρική Z390 AORUS XTREME Waterforce

Η μητρική ανακοινώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου όμως όταν μεταφέραμε τα νέα δε γνωρίζαμε για τη διαθεσιμότητα ούτε και τη τιμή της. Πλέον ήρθε η ώρα.

Η GIGABYTE κοιτάει στα μάτια τους enthusiasts που θέλουν να χτίσουν το απόλυτο σύστημα για "all core 5GHz+ overclocking" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη παρουσίασή της η GIGABYTE. Η μητρική ανήκει στην οικογένεια προϊόντων AORUS και έτσι διαθέτει όλα τα gaming στοιχεία της σειράς, όπως το άφθονο RGB αλλά και πολυάριθμα πλήκτρα για διάφορες λειτουργίες, μαζί με έξτρα controllers όπως 10Gbit δίκτυο μέσω ενός Aquantia chip, μαζί με Thunderbolt 3.0 συνδεσιμότητα. Το σημαντικότερο feature της όμως είναι και ταυτόχρονα αυτό που εκτοξεύει την τιμή της στα 1050 περίπου € που τη βρίσκουμε στα Ευρωπαϊκά καταστήματα. Η μητρική ενσωματώνει ένα waterblock που καλύπτει τόσο τον επεξεργαστή όσο και τις 16 φάσεις τροφοδοσίας της μητρικής, ενεργοποιώντας έτσι τη δυνατότητα για overclocking ακόμη και του 9900K πάνω από τα 5GHz σε όλους τους πυρήνες.

Το κόστος αυτής της προσθήκης βέβαια σύμφωνα με πηγές αγγίζει το 50% του συνόλου της μητρικής και έτσι απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο κοινό που αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει ήδη ένα custom κύκλωμα υδρόψυξης, ή πρόκειται να πάρει με το στήσιμο ενός νέου υπολογιστή. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Z390 AORUS XTREME Waterforce είναι ένα σωστό eye candy και θα αποτελέσει πόλο έλξης με οποιοδήποτε hardware και να συνδυαστεί.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, overclocking, aorus, water cooling, monoblock

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...