Η GIGABYTE μας δείχνει τη μητρική C621 AORUS Xtreme

Η δεύτερη μητρική για τον μοναδικό επεξεργαστή στο socket LGA3647, Intel Xeon W-3175X είναι έτοιμη και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την GIGABYTE.

Μετά την αντίστοιχη υλοποίηση της ASUS για την κοινότητα των enthusiasts έρχεται και η GIGABYTE με τη δική της υλοποίηση η οποία εμφανίστηκε σε έκθεση στην Ασία και εντυπωσιάζει με τα specs της. Εν αρχή πρόκειται για μια μητρική με αρκετά μεγάλες διαστάσεις, 12 slots για RAM και 7 PCI θύρες επέκτασης ενώ το σημαντικότερο είναι πως κατατάσσεται στην κατηγορία προϊόντων AORUS Xtreme δείχνοντας έτσι πως προορίζεται για την καταναλωτική αγορά, ή έστω όσων μπορούν να διαθέσουν πάνω από $1500 όπου και αναμένεται η τελική τιμή της.

Η μητρική διαθέτει 32 φάσεις τροφοδοσίας στο επάνω μέρος με μια μεγάλη ψύκτρα να τις καλύπτει ενώ λαμβάνει όλη την απαραίτητη ισχύ από έναν συνδυασμό τεσσάρων EPS συνδέσεων τροφοδοσίας. Παράλληλα υπάρχουν δύο 24-pin συνδέσεις και έτσι για την επίδειξη των δυνατοτήτων της η GIGABYTE είχε εγκατεστημένο ένα chiller για την ψύξη του επεξεργαστή ο οποίος με τη σειρά του έτρεχε στα 5GHz. Σε benchmark με το Cinebench R15 ο επεξεργαστής έδειξε 7232 πόντους, ένα score που βρίσκεται υψηλότερα ακόμα και από έναν κλειδωμένο 56-πυρήνων CPU της Intel και πάνω από τρεις φορές υψηλότερα από το αποτέλεσμα ενός υπερχρονισμένου Core i9 9900K.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, intel, 5ghz, Cinebench R15 , xeon w-3175x, AORUS Xtreme , C621 AORUS Xtreme

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...