GIGABYTE bundle με high end Z390 μητρική και 'διαλεγμένο' i9 9900K

Η ακριβότερη Z390 μητρική της GIGABYTE θα δοθεί μαζί με έναν cherry picked Intel Core i9 9900K σε άγνωστη για την ώρα τιμή.

Ο λόγος για την Z390 Waterforce που είδαμε πριν από λίγες εβδομάδες να ξεκινά το ταξίδι της στην αγορά με προτεινόμενη τιμή που αγγίζει τα $999 σε αρκετές αγορές. Η συγκεκριμένη προορίζεται για enthusiasts και η υψηλή τιμή της προκύπτει από τη χρήση ενός μεγάλου monoblock που καλύπτει όχι μόνο την περιοχή του επεξεργαστή, αλλά και το ισχυρό κύκλωμα τροφοδοσίας της μητρικής.

Η GIGABYTE όμως θέλει να κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων διατίθενται να δώσουν το απαιτούμενο ποσό της μητρικής παρουσιάζοντας ένα πακέτο που περιλαμβάνει εκτός από αυτή, και έναν Core i9 9900K ο οποίος έχει δοκιμαστεί από τους μηχανικούς της εταιρίας και εγγυάται υψηλά ποσοστά overclocking, χωρίς το ρίσκο που θα κληθεί να πάρει ο χρήστης παίρνοντας έναν 'στη τύχη' από το ράφι του καταστήματος. Κοιτάζοντας αντίστοιχα binned προτάσεις από άλλους retailers στον χώρο βλέπουμε τον ίδιο επεξεργαστή να έρχεται με τιμές από 860€ έως τα 940 δολάρια για ένα μοντέλο που εγγυάται 5.1GHz σε όλους τους πυρήνες.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, overclocking, overclocked, Intel Core i9 9900K , Z390 Waterforce , cherry picked

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...