Νέα μητρική ASUS ROG Rampage VI Extreme Encore

Ένα νέο μοντέλο ετοιμάζει η ASUS για την HEDT κατηγορία της Intel η οποία θα αντικαταστήσει πρακτικά την Rampage VI Extreme.

Οι διαφορές της νέας ROG Rampage VI Extreme Encore σε σχέση με την απλή έκδοση που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό για το X299 chipset εντοπίζονται με μια πρώτη ματιά στο κύκλωμα τροφοδοσίας που φέρει περισσότερη ψύξη ακόμη και από την Omega που στέκεται ψηλότερα στη λίστα της ASUS για αυτό το chipset. Τα στοιχεία που της προσδίδουν τον χαρακτήρα των Republic of Gamers παραμένουν και έτσι έχουμε ένα μεγάλο κάλυμμα για τις PCIe θύρες αλλά και το chipset το οποίο πρακτικά υπερκαλύπτει και το I/O cover που εκτείνεται από τις θύρες στο πίσω μέρος μέχρι και το audio κομμάτι, στο κάτω μέρος της μητρικής.

Ένα ακόμα στοιχείο που περνάει από την πρώτη Rampage είναι η μικρή OLED οθόνη που παρουσιάζει λεπτομέρειες για το σύστημα όπως τη συχνότητα του επεξεργαστή αλλά και τις θερμοκρασίες του. Ταυτόχρονα διαθέτει και σύγχρονη συνδεσιμότητα όπως μια 20 Gbps USB 3.2 που ουσιαστικά παίρνει bandwidth από δύο απλές USB 3.1 των 10Gbps.

Η προτεινόμενη τιμή της Encore θα βρίσκεται κοντά σε ότι είχαμε συνηθίσει από την Extreme, δηλαδή περίπου στα $649 ενώ αναμένεται άμεσα στην αγορά.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

intel, ASUS , extreme, ROG Rampage VI Extreme Encore , X299 chipset, 20 Gbps USB 3.2

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...