Teaser της TRX40 AORUS μητρικής από τη GIGABYTE

Η GIGABYTE ετοιμάζεται με τη σειρά της για το λανσάρισμα της μεγάλης πλατφόρμας της AMD τον Νοέμβριο με τουλάχιστον τρεις μητρικές που θα πλαισιώσουν και τα τρία chipsets.

Η σειρά των επεξεργαστών της AMD θα περιλαμβάνει μοντέλα από 24 πυρήνες και όπως μεταφέρουν οι ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, θα υπάρξει και μοντέλο με 64 πυρήνες το οποίο έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Ιανουάριο του 2020. Το teaser αφορά μια AORUS μητρική με E-ATX form factor και ανανεωμένη εμφάνιση, ένα στοιχείο που υπάρχει πλέον σε κάθε νέα γενιά επεξεργαστών.

Η μητρική της φωτογραφίας είναι μια με το TRX40 chipset (ένα εκ των τριών συνολικά που θα δούμε σε αυτή τη γενιά) και οι διαστάσεις της θα είναι όμοιες με τη X399 AORUS Xtreme της ίδιας εταιρίας. Από την εικόνα βλέπουμε τέσσερις PCIe 4.0 x16 και οκτώ slots μνήμης ενώ η ψύκτρα του chipset ενσωματώνει και ανεμιστήρα μαζί φυσικά με το εφέ του φωτισμού που εκτείνεται σε όλη τη δεξιά πλευρά της.

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι το debug LED στη δεξιά πλευρά καθώς και η φαινομενικά μεγάλη ψύκτρα που εκτείνεται μέχρι και το I/O μέσω ενός fin array, ειδικά για την υποστήριξη και των μεγάλων chips των 280W που θα κυκλοφορήσουν στη νέα πλατφόρμα της AMD.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

high end, amd, gigabyte, teaser, motherboard, 24 cores, Ryzen Threadripper , trx40

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...