Η Lenovo ετοιμάζει το πρώτο smartphone για Augmented Reality!

Ο λόγος για το Phab 2 Proτο οποίο θα εξοπλίζεται με όχι μια ούτε δύο, αλλά τρεις κάμερες και τη τεχνολογία Tango της Google για εφαρμογές Augmented Reality.

Η Lenovo θα γίνει και επίσημα η πρώτη εταιρία που θα δώσει στο κοινό ένα smartphone με ενσωματωμένη τη τεχνολογία της Google, Tango, μια τεχνολογία που επιτρέπει τη χρήση του smartphone ως ένα εργαλείο για να δούμε τον κόσμο σε Augmented Reality! Μια από τις πιο γνωστές εφαρμογές που σίγουρα "τερμάτισε" και μάλιστα αρκετά γρήγορα την εν λόγω αγορά ήταν το Pokemon GO που εξέπληξε, τόσο θετικά όσο και αρνητικά, μιας και πλέον η όλη φάση έχει αρχίσει να ξεθυμαίνει αισθητά.

 

Επιστροφή στο τηλέφωνο της Κινέζικης εταιρίας - το Phab 2 Pro εφοδιάζεται με τέσσερις συνολικά κάμερες (εάν συνυπολογίσουμε και αυτή της πρόσοψης) και έτσι δίνει την ευκαιρία για χρήση του για AR εφαρμογές. Η οθόνη του έχει δαιγώνιο 6.4 ίντσες και ανάλυση Quad HD ενώ στην εξωτερική στοιβάδα του καλύπτεται από Gorilla Glass για μέγιστη αντοχή στις κακουχίες.

 

Επιπλέον, ενσωματώνει το σύστημα Dolby Audio Capture 5.1 για ποιοτικότερο ήχο αλλά και τρία μικρόφωνα με 360-degree και noise cancellation για απαράμιλλη ποιότητα. Από πλευράς αποθήκευσης βρίσκουμε 64 GB ROM με 4 GB RAM ενώ η μπαταρία του θα έχει μέγεθος 4050 mAh. Τον ρόλο του κεντρικού επεξεργαστή θα παίξει ο Snapdragon™ 652 της Qualcomm, ειδικά τροποποιημένος για τη τεχνολογία Tango. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή του σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ανέρχεται στα $499.

 

 

Πηγή.

 

high end, project tango

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...