Η Ubisoft θέλει να προσφέρει cross-platform VR!

Η αναπαραγωγή των παιχνιδιών θα είναι παρόμοια - αν όχι ίδια - με κάθε headset της αγοράς και είναι ένας τομέα που η Ubisoft λέγεται πως εστιάζει το τελευταίο διάστημα.

Η εταιρία θέλει να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας που δημιουργείται από τα πολλά μοντέλα που υπάρχουν διαθέσιμα. Πολλά από τα παιχνίδια που ενσωματώνουν VR, υποστηρίζουν κάποιο από τα διαθέσιμα VR headsets αφήνοντας εκτός συγκεκριμένους χρήστες. Παρ' όλο που η Ubisoft δε μπορεί να κάνει τους κατασκευαστές να συμφωνήσουν στη χρήση κοινών χαρακτηριστικών, μπορεί να κάνει τα παιχνίδια της συμβατά με κάθε ένα από αυτά, ή τοποθετώντας τα σε κατηγορίες. 

Την αρχή αναμένεται να κάνει το Eagle Flight το οποίο έρχεται σε HTC Vive, PlayStation VR και το Oculus Rift και έτσι θα υποστηρίζει cross-platform play. Το Game αποτελεί περισσότερο demo των τεχνολογιών που προσφέρει η εικονική πραγματικότητα κυκλοφορεί στις 20 Δεκεμβρίου

 

 

 

 

Πηγή.

gaming, HTC Vive, virtual reality, Ubisoft , eagle flight, oculus

ChameZX

Members
2016-11-30T14:18:05Z

VR? Cross Platform? Ubisoft?
Σαν ανέκδοτο με τον Έλληνα, τον Ιταλό, και τον Γερμανό μου ακούγεται.
Ας λύσουν πρώτα τα προβλήματα με τους αξιολύπητους σερβερς που εχουν, και μετά ας κάνουν και κάτι άλλο μου θέλουν και Cross Platform τρομάρα τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...