Single slot GeForce GTX 1070 αποκάλυψε η GALAX!

Η εταιρία στο ειδικό event που πραγματοποίησε στη Κίνα έδειξε εκτός από έτοιμα gaming συστήματα και ολοκαίνουριο hardware ανάμεσα στο οποίο είδαμε και τη single slot GTX 1070!

Οι πληροφορίες έρχονται και από το XFastest το οποίο βρέθηκε στο γεγονός, ενώ υπενθυμίζουμε πως και το HWBOT βρισκόταν εκεί λόγω των τελικών του GOC 2016. Η εν λόγω GPU αποτελεί τη πρώτη GTX 1070 της αγοράς που έρχεται με cooler που καταλαμβάνει μόλις ένα PCI slot ενώ η GPU συνολικά έχει TDP 150W κάτι που σημαίνει πως θεωρητικά τροφοδοτείται από ένα 8-pin PCIe power connector όπως και η reference έκδοση.

Στο texturized shroud της κάρτας βρίσκουμε φυσικά έναν blower type ανεμιστήρα στο πίσω μέρος ενώ μπροστά υπάρχει ένα cutout από το οποίο ξεπροβάλλει ένα χάλκινο τμήμα της ψύκτρας. Θεωρητικά το κομμάτι αυτό εκτείνεται σε ολόκληρο το εσωτερικό φτάνοντας μέχρι και λίγο πριν τον ανεμιστήρα ενώ το cutout βοηθά στην έξοδο του ζεστού αέρα τόσο μέσα στο κουτί όσο και από το πίσω μέρος έξω από το κουτί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη κυκλοφορία της κάρτας ή για τις συχνότητες λειτουργίας της, όμως θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2017.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

nvidia, gtx 1070, GALAX, single slot

venisk

Members
2016-12-19T14:41:11Z

Ε εντάξει το ότι είναι 150w σημαίνει ότι είναι αθόρυβη και κρύα τώρα με το ζόρι θα την κάνουν να κάνει φασαρία...

FeelsBadMan

Members
2016-12-19T14:51:17Z

Αν ο ανεμηστήρας της είναι πραγματικά αθόρυβος,τότε θα είναι μια πολύ καλή λύση για κάποια συστήματα !

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...