ASUS X570ZD: Για πρώτη φορά Ryzen & GeForce στο ίδιο πακέτο!

Η ASUS λανσάρει ένα νέο laptop με AMD επεξεργαστή και NVIDIA κάρτα γραφικών, κάτι που δεν έχουμε δει πρόσφατα με τη γενιά των Ryzen.

Τα laptops με AMD Raven Ridge επεξεργαστές είναι ακόμη σπάνια. Λίγοι κατασκευαστές έχουν κάποιο διαθέσιμο μοντέλο και όσοι το έχουν, συνοδεύουν το σύστημα με μια Radeon κάρτα γραφικών. Λαμβάνοντας υπόψιν τις επιδόσεις που προσφέρουν οι συγκεκριμένοι Raven Ridge με βάση το κόστος τους η ASUS βρήκε την ευκαιρία να κυκλοφορήσει ένα σύστημα με AMD CPU και NVIDIA GPU προσφέροντας έτσι μια ακόμη ισχυρή εναλλακτική.

 

 

Το ASUS X570ZD, διαφοροποιείται ελάχιστα από την Intel έκδοση (UD στο τέλος) και εξοπλίζεται με έναν Ryzen 7 2700U που παρά την ονομασία του διαθέτει 4 πυρήνες και 8 συνολικά threads. Ο συνδυασμός είναι ενδιαφέρον, όμως όπως επισημαίνουν πηγές, ο επεξεργαστής είναι πιο απαιτητικός σε ισχύ και η ASUS επέλεξε να χρησιμοποιήσει το ίδιο σασί που είναι κατασκευασμένο για μικρότερο TDP. Εκτός αυτών, η NVIDIA σε σχετικό tweet της "επαινεί" την AMD και την ASUS λέγοντας πως: "Teamwork makes the dream work".

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

amd, ASUS , gtx 1050, ryzen, Raven Ridge , Ryzen 7 2700U

FeelsBadMan

Members
2018-06-08T08:05:58Z

Πάρα πολύ καλή κίνηση! Ειδικά στη laptop αγορά οι διαφορές μεταξύ amd και intel είναι ακόμα μικρότερες, και θα βοηθήσει γενικότερα την amd να αρχίσει να κυκλοφορεί σε όλο και περισσότερα μοντέλα τους ryzen mobile.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...