Φήμες για ένα 16" Apple MacBook Pro

Με στόχο την τόνωση της αγοράς των φορητών της συστημάτων η Apple λέγεται πως ετοιμάζει μια 16-ιντση έκδοση του MacBook Pro.

Η συγκεκριμένη φήμη έρχεται από αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίος ασχολείται αρκετά συχνά με προϊόντα της εν λόγω εταιρίας και αρκετές φορές έχει δείξει πως είναι μια αξιόπιστη πηγή ειδήσεων. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του η Apple ίσως έχει στα σκαριά μια μεγαλύτερη έκδοση MacBook Pro που πρακτικά 'επιστρέφει' τρόπον τινά σε μεγαλύτερες οθόνες από τις τωρινές των 13 και 15 ιντσών.

Με τις πρόσφατες αναφορές σχετικά με την ποιότητα κατασκευής των συστημάτων - και ιδίως των πληκτρολογίων τύπου butterfly - η Apple ενδέχεται να ψάξει τη στροφή στη ποιότητα όχι μόνο ανασχεδιάζοντας τα πληκτρολόγιά της, αλλά δημιουργώντας και πιο στιβαρές συσκευές. Επιπλέον η κίνηση αυτή της Apple ίσως στοχεύσει ακόμη περισσότερους επαγγελματίες, αποτρέποντάς τους κατά κάποιο τρόπο από τη χρήση έξτρα οθονών, που πάντοτε φυσικά θα συμβαίνει.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αντίστοιχες φήμες η εταιρία λέγεται πως ετοιμάζει και μια οθόνη 31,6 ιντσών με ανάλυση 6K, ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματίες. Εφόσον οι πληροφορίες αυτές ευσταθούν τότε θα είναι η πρώτη οθόνη της Apple μετά από αρκετό καιρό, μιας και στα μέσα του 2016 είδαμε την διακοπή της διάθεσης της Thunderbolt based οθόνης της. Τέλος η οθόνη ίσως να μην υπάρχει μόνο ως standalone προϊόν αλλά ίσως συνοδέψει κάποιο νέο Mac Pro για το οποίο ακούγονται αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

apple, macbook pro, leak, Mac Pro , Ming-Chi Kuo, butterfly keyboard

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...