Με οθόνη 240Hz το νέο Razer Blade 15

Η σειρά gaming laptop της εταιρίας αναβαθμίζεται και φέρει μοντέλα με 9ης γενιάς Core επεξεργαστές και GPUs όπως την RTX 2080.

Οι hardcore gamers έχουν μια ακόμη φρέσκια επιλογή από το στρατόπεδο της Razer. Τα ανανεωμένα Blade των 15 ιντσών έρχονται με νέο hardware όπως τον ισχυρό εξαπύρηνο επεξεργαστή Core i7-9750H με turbo που φτάνει τα 4.5GHz ενώ σημαντική προσθήκη είναι και των οθονών όπου στα specs συναντάμε 1080p panel με ρυθμό ανανέωσης 240Hz. Ταυτόχρονα στη λίστα υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης 4K OLED panel που υποστηρίζει ταυτόχρονα HDR ενώ καλύπτει το 100% του DCI-P3 color space.

Το σασί τους σύμφωνα με τη Razer κατασκευάζεται από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου 'αεροναυπηγικής ποιότητας' με matte φινίρισμα δημιουργώντας έτσι μια αντιχαρακτική και όμορφη επιφάνεια. Η Razer αναφέρει και την καθαρότητα του λειτουργικού συστήματος από πλευράς bloatware και υπόσχεται εμπειρία όσο το δυνατόν πιο κοντά στη stock. Η διαθεσιμότητα των συγκεκριμένων θα ξεκινήσει από τον Μάιο με τιμές εκκίνησης $1.999 και $2.399, τιμές ΗΠΑ. Συνθέσεις και πλήρη specs μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gaming laptop, HDR , razer, rtx 2080, 4K OLED , blade 15

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...