Η Secretlab επεκτείνει την γκάμα της με την καρέκλα Cyberpunk 2077

Η gaming καρέκλα Omega/Titan Cyberpunk 2077 είναι η νεότερη προσθήκη στη συλλογή της Secretlab και τα specs της, την τοποθετούν ανάμεσα στις καλύτερες του χώρου.

gaming chair, Cyberpunk 2077 , gaming setup, Secretlab , 4D armrests , Prime 2.0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Corsair παρουσιάζει το νέο K100 RGB Gaming Keyboard

Η CORSAIR ανακοίνωσε σήμερα τη κυκλοφορία του νέου flagship gaming keyboard, K100 RGB, το οποίο έχει σχεδιαστεί με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ταχύτητα.

keyboard, cherry mx speed, iCUE , CORSAIR K100 RGB , LightEdge , CORSAIR AXON Hyper-Processing , CORSAIR OPX, Optical-Mechanical

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνεχίζεται η έλλειψη σε webcams, αναφέρει η Logitech

Λόγω εξέλιξης της πανδημίας το τελευταίο διάστημα, αρκετοί επαγγελματίες ξεκίνησαν να εργάζονται από το σπίτι και ως εκ τούτου, η ανάγκη για ηλεκτρονικές συνεδριάσεις επηρέασε την αγορά των webcams.

logitech, coronavirus, webcams, webcams 2020, supply demand

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MSI MAG CH110: Η πρώτη gaming καρέκλα της εταιρίας

Έχοντας στη κατοχή της προϊόντα που εκτείνονται από κάρτες γραφικών και μητρικές, μέχρι οθόνες και περιφερειακά, η MSI θέλησε να εμπλουτίσει τη gaming συλλογή της με το λανσάρισμα της MAG CH110 Gaming Chair.

gaming, msi, gaming chair, 2019, MAG CH110 Gaming Chair, girona

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα νέα της Gaming Ακουστικά HS35 παρουσίασε η Corsair

Όντας κολοσσός στην αγορά των gaming περιφερειακών, η Corsair έρχεται να επεκτείνει την διαδεδομένη HS σειρά των ακουστικών της με το λανσάρισμα των νέων Gaming ακουστικών HS35.

gaming, corsair, headset, gaming sessions, HS35

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ