Η νέα multimedia σειρά προϊόντων της MSI, SyrenSound

H MSI, παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής high-end καρτών γραφικών και μητρικών καρτών, ανακοίνωσε περήφανα μία νέα σειρά προϊόντων ήχου: την MSI SyrenSound series. Τα συγκεκριμένα mutlimedia προϊόντα περιλαμβάνουν την κάρτα ήχου "SyrenSound X-Fi", τα ακουστικά "SyrenPhone Gaming" και τα ηχεία "SyrenSpeaker mini" και στοχεύουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού που αναζητά καθαρό και ποιοτικό ήχο. H MSI, παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής high-end καρτών γραφικών και μητρικών καρτών, ανακοίνωσε περήφανα μία νέα σειρά προϊόντων ήχου: την MSI SyrenSound series. Τα συγκεκριμένα mutlimedia προϊόντα περιλαμβάνουν την κάρτα ήχου "SyrenSound X-Fi", τα ακουστικά "SyrenPhone Gaming" και τα ηχεία "SyrenSpeaker mini" και στοχεύουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού που αναζητά καθαρό και ποιοτικό ήχο.


SyrenSound X-Fi PCI-e κάρτα ήχου

H MSI SyrenSound X-Fi βασίζεται στον Creative Audio Processor CA0110, προσφέροντας έτσι στους gamers μία αξεπέραστη ηχητική εμπειρία. Μέσω της τεχνολογίας X-Fi Xtreme Fidelity Audio όχι μόνο επανέρχεται ο original ήχος των compressed MP3 αρχείων αλλά και δίνεται η δυνατότητα στους λάτρεις των games ή της μουσικής να "χαθούν μες την μαγεία" του κρυστάλλινου ήχου. Ας μην ξεχνάμε και την τεχνολογία EAX Advanced HD 4.0 που υποστηρίζει η MSI SyrenSound X-Fi με την οποία ο ήχος βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.




(πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγαλύτερη ανάλυση)



SyrenPhone Headset

Τα συγκεκριμένα ακουστικά χρησιμοποιούν το USB interface προκοιμένου να εξαλειφθεί πλήρως ο "θόρυβος" της onboard κάρτας ήχου. Έτσι οι gamers απολαμβάνουν καθαρό ήχο και εξαιρετική ηχομόνωση, οπότε και αφοσιώνονται πολύ πιο εύκολα στο αγαπημένο τους παιχνίδι. H MSI όμως δεν σταμάτησε εδώ. Χρησιμοποίησε πλήρως ρυθμιζόμενο head band και μαλακά ear pads για την δική σας βολικότητα. Το headset έχει επίσης μικρόφωνο αλλά In-Line volume control ώστε να χαμηλώνετε/δυναμώνετε τον ήχο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.





(πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγαλύτερη ανάλυση)



SyrenSpeaker mini USB ηχεία

Τα MSI SyrenSpeaker αποτελούν μια από τις καλύτερες λύσεις σε φορητά ηχεία, κατάλληλα για όσους αναζητούν φιουτσουριστική σχεδίαση, ποιότητα και πρακτικότητα. Χρησιμοποιούν USB Interface και έναν ψηφιακό amplifier (class D) για να μεταδίδουν καθαρά ηχητικά σήματα και εν τέλει υψηλής ποιότητας ήχο. Ίσως αποτελεί την πιο έξυπνη λύση για κατόχους notebook που θέλουν μικρά ηχεία με υψηλές δυνατότητες.




(πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγαλύτερη ανάλυση)