Τα νέα USB Flash Drives της σειράς Pico Mini της SuperTalent

Με τη μόδα στα USB Flash Drives να ακολουθεί τον όσο περισσότερο μινιμαλισμό γίνεται και τα μεγέθη να μικραίνουν όσο οι χωρητικότητες μεγαλώνουν, φαίνεται πως η SuperTalent βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων, η οποία ακούει στο όνομα Pico Mini. Με τη μόδα στα USB Flash Drives να ακολουθεί τον όσο περισσότερο μινιμαλισμό γίνεται και τα μεγέθη να μικραίνουν όσο οι χωρητικότητες μεγαλώνουν, φαίνεται πως η SuperTalent βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων, η οποία ακούει στο όνομα Pico Mini.

Τα μέλη της οικογένειας αυτής αποτελούνται από το 2GB Orchid Pink, 4GB Lime Green, 8GB Sky Blue και 16GB Classic Black drive, τα οποία ζυγίζουν λιγότερο από 2 γραμμάρια, έχουν διαστάσεις μόλις 32 x 15 x 3 mm, διαθέτουν υποστήριξη USB 2.0, είναι αδιάβροχα, συμβατά με το Windows ReadyBoost και οι ταχύτητές τους αγγίζουν τα 30 MB/sec.

"O λόγος που σχεδιάσαμε τα νέα αυτά drives είναι για να συνεχίσουμε την επιτυχία της δημοφιλούς οικογένειας Pico. Μοιράζονται αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά ενώ τα Pico Flash Drives έχουν ένα γυαλιστερό χρωμιομένο look, τα Pico Mini έχουν έντονα χρώματα και πιο trendy αισθητική, που αγγίζουν μια ξεχωριστή κατηγορία αγοραστών", εξήγησε ο Διευθυντής του τμήματος Marketing της εταιρείας, Joe James.

Η διαθεσιμότητα των καινούριων αυτών drives θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα, με το κόστος να ανέρχεται στα 9.99, 14.99, 23.99 και 39.99 δολάρια για τα μοντέλα των 2, 4, 8 και 16 GB αντίστοιχα.


Μερικές φωτογραφίες από τα μέλη της οικογένειας Pico Mini:

SuperTalent Pico Mini Flash Drives

SuperTalent Pico Mini Flash Drives

SuperTalent Pico Mini Flash Drives