VL751: Ελεγκτής 2ης γενιάς για ταχύτατα USB 3.0 flash drives με την υπογραφή της VIA!
Έπειτα από μήνες δουλειάς, τα VIA Labs (τμήμα της VIA Technologies®) αποκάλυψαν σήμερα έναν νέο ελεγκτή USB 3.0 to NAND Flash δεύτερης γενιάς. Πρόκειται για ένα πολύ μικρό chip με όνομα VL751 το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να φτιαχθούν μελλοντικά USB 3.0 φλασάκια. Μικρό αλλά θαυματουργό λοιπόν το εν λόγω chip, προσφέρει διεπαφή τεσσάρων καναλιών, έρχεται με πιστοποίηση από το USB Implementers Forum, ενώ συμπεριλαμβάνει pre-read και pre-write buffers. Φυσικά έρχεται με βελτιωμένη υποστήριξη για μνήμες flash τελευταίας αλλά και παλαιότερης γενιάς (2x nm και 3x nm), μηχανή διόρθωσης λαθών (ECC). Αναμένεται να είναι απευθείας συμβατό με συστήματα που τρέχουν Windows, Mac OS X αλλά και Linux. Θα είναι ικανό να προσφέρει ταχύτατες διαμεταγωγές δεδομένων (ακόμα και πάνω από 120MB/s), ενώ παράλληλα δεν θα καταναλώνει περισσότερο από τον προκάτοχό του (το VL750) και θα είναι συμβατό με θύρες USB 2.0. Ταχύτατα φλασάκια λοιπόν μας επιφυλάσσει το μέλλον, τα περιμένουμε με χαρά! Έπειτα από μήνες δουλειάς, τα VIA Labs (τμήμα της VIA Technologies®) αποκάλυψαν σήμερα έναν νέο ελεγκτή USB 3.0 to NAND Flash δεύτερης γενιάς. Πρόκειται για ένα πολύ μικρό chip με όνομα VL751 το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να φτιαχθούν μελλοντικά USB 3.0 φλασάκια. Μικρό αλλά θαυματουργό λοιπόν το εν λόγω chip, προσφέρει διεπαφή τεσσάρων καναλιών, έρχεται με πιστοποίηση από το USB Implementers Forum, ενώ συμπεριλαμβάνει pre-read και pre-write buffers. Φυσικά έρχεται με βελτιωμένη υποστήριξη για μνήμες flash τελευταίας αλλά και παλαιότερης γενιάς (2x nm και 3x nm), μηχανή διόρθωσης λαθών (ECC). Αναμένεται να είναι απευθείας συμβατό με συστήματα που τρέχουν Windows, Mac OS X αλλά και Linux. Θα είναι ικανό να προσφέρει ταχύτατες διαμεταγωγές δεδομένων (ακόμα και πάνω από 120MB/s), ενώ παράλληλα δεν θα καταναλώνει περισσότερο από τον προκάτοχό του (το VL750) και θα είναι συμβατό με θύρες USB 2.0. Ταχύτατα φλασάκια λοιπόν μας επιφυλάσσει το μέλλον, τα περιμένουμε με χαρά!
Διαβάστε περισσότερα εδώ...