Και η G.Skill στον αγώνα των Tenkeyless πληκτρολογίων

Το Ripjaws KM560 MX είναι το νέο της tenkeyless και μηχανικό πληκτρολόγιο, φτιαγμένο για extreme επιδόσεις και δυνατότητα εύκολης μεταφοράς.

Το ιδανικό μέγεθος για κάποιον που κινείται διαρκώς βάλθηκε να δημιουργήσει η G.Skill, σε μια περίοδο όπου το gaming on the go είναι ίσως στην καλύτερη καμπή του. Βέβαια, η G.Skill με το νέο της πληκτρολόγιο των 87 πλήκτρων, KM560 MX στοχεύει και όσους θέλουν ένα μικροκαμωμένο πληκτρολόγιο για το σπίτι και για όσους δεν ασχολούνται συχνά με το κομμάτι που ονομάζεται.. numpad.

Αρκετά με τη φλυαρία όμως, το πληκτρολόγιο αφήνει μια όμορφη αίσθηση με τη μαύρη μάτ απόχρωση και ενσωματώνει διακόπτες της αναγνωρισμένης γερμανικής Cherry MX μπλε, κόκκινους και καφέ με κόκκινο LED backlight. Στο εσωτερικό βρίσκεται και ένας 32-bit ARM processor ο οποίος κάνει το πληκτρολόγιο πλήρως παραμετροποιήσιμο με macro και on the fly recording των αγαπημένων σας συνδυασμών.  Το κακό με τη διαθεσιμότητά του, είναι πως στην Ευρώπη θα το δούμε στο Q4 του έτους ενώ στην Ασία κυκλοφορεί ήδη, με άγνωστη όμως τιμή.

 

 

 

 

 

 

 

G.Skill Press Release

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

keyboard, G.Skill, mechanical, Cherry MX, Ripjaws KM560 MX

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...