Αισθητήρας της Logitech στο νέο G603 Wireless Mouse!

Η εταιρία εισάγει στην αγορά το νέο G603 με τον HERO οπτικό αισθητήρα κατασκευής της ίδιας της Logitech και συμπίπτει με τη κυκλοφορία του G613 ασύρματου μηχανικού πληκτρολογίου της.

Το G613 είναι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και χαρακτηρίζεται ιδανικό ακόμα και για gaming με την ελευθερία που προσφέρει ένα setup χωρίς πολλά καλώδια. Το πληκτρολόγιο προσφέρει μέχρι και 18 μήνες λειτουργίας χάρη στις δύο AA μπαταρίες του ενώ συνοδεύεται από τη τεχνολογία σύνδεσης LIGHTSPEED που υπόσχεται χαμηλό latency στην επικοινωνία του με το σύστημα.

Το ποντίκι από την άλλη ενσωματώνει τον αισθητήρα HERO, ο οποίος προορίζεται και αυτός για "gaming από απόσταση" δίνοντας έμφαση στην αυτονομία, Τα αρχικά του προέρχονται από το High Efficiency Rated Optical sensor και εκτός της εξοικονόμησης ενέργειας διαθέτει και αξιόλογα specs όπως ανάλυση 12,000 DPI. Η διαθεσιμότητα τέλος αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα στη προτεινόμενη τιμή των $69,99 και $149,99 αντίστοιχα. Μαζί θα υπάρξει και ένα mouse pad που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με MSRP στα $49,99.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

logitech, wireless, mouse, G603

FeelsBadMan

Members
2017-08-30T13:58:59Z

Πολύ καλό βήμα για να κινηθεί η βιομηχανία στην βελτίωση των ασύρματων περιφεριακών! Θα ήθελα πολύ ενα ασύρματο tenkeyless πληκτρολόγιο τόσο από την logitech όσο και άπο τις υπόλοιπες επώνυμες εταιρίες.

GoriLLakoS

Founder
2017-09-03T11:41:42Z

Πάμε να καταρρίψουμε το "τα ασύρματα δεν κάνουν για gaming" είναι η φάση?

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...