Η Logitech επαναφέρει το Trackball στο νέο της Mouse!

Όσοι το θυμάστε σηκώστε το χέρι, αλλά και να μη βρίσκεται στην άκρη του μυαλού σας το trackball θα επιστρέψει στο νέο MX ERGO mouse της Logitech.

Ένα επαγγελματικής κυρίως φύσης ποντίκι έρχεται στην αγορά από την Logitech. Το MX ERGO έχει κλίση 20 μοιρών και ένα trackball τοποθετημένο στην εσωτερική πλευρά του, ειδικά για τον αντίχειρα. Ένα από τα βασικά στοιχεία του βέβαια είναι το γεγονός πως είναι ασύρματο και έτσι μπορεί να λειτουργήσει για έως και 4 μήνες στη μπαταρία των 500 mAh πριν χρειαστεί φόρτιση, κάτι που γίνεται από την micro USB που βρίσκεται μπροστά.

Αυτοί που θα εκτιμήσουν ένα τέτοιο περιφερειακό είναι σίγουρα όσοι επαγγελματίες ασχολούνται με προγράμματα τύπου CAD ή επεξεργασίας βίντεο ή και μουσικής, όπου απαιτείται μέγιστη ακρίβεια. Βέβαια ίσως βρει χρήση και σε ένα gaming περιβάλλον. Η προτεινόμενη τιμή του βρίσκεται στα $99, που είναι σίγουρα υψηλή αλλά δε θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για κάποιον λάτρη της τεχνολογίας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

logitech, mouse, MX ERGO , trackball

stavros

Members
2017-09-08T13:16:34Z

 

"Γέρνει" λίγο και το μαρτυράει κιόλας το άτιμο. "Η προτεινόμενη τιμή του βρίσκεται στα $99, που είναι σίγουρα υψηλή....."

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...