Η NZXT παρουσιάζει το νέο GRID+ V3!

Το νέο μέλος της οικογένειας GRID+ είναι ένα έξυπνο fan controller έξι ανεμιστήρων και σύμφωνα με την NZXT είναι ένα από τα πιο προηγμένα της σειράς.

Το εν λόγω fan controller λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με το CAM dashboard, το εργαλείο παρακολούθησης του συστήματος της NZXT που μόλις πρόσφατα ανανεώθηκε με νέα έκδοση. Ένα από τα σημεία που θέλησε η NZXT να βελτιώσει σε σχέση με το παλιότερο μοντέλο είναι η διατήρηση του θορύβου σε χαμηλά επίπεδα κάτι που μπορεί να ρυθμιστεί περαιτέρω και μέσα από το λογισμικό της, το CAM. Παράλληλα το Adaptive Noise Reduction, ένα από τα στοιχεία που κάνουν αυτό το fan controller ξεχωριστό έρχεται για να ρυθμίσει τις ταχύτητες σε πραγματικό χρόνο χάρη σε έναν αισθητήρα (συνήθως είναι μικρόφωνο) που διαβάζει τον θόρυβο στο εσωτερικό! Φυσικά υπάρχει και 0dB λειτουργία για κάποιον που επιθυμεί μηδενικό θόρυβο όταν δεν υπάρχει κάποιο load στο σύστημα και η θερμοκρασία πιάσει ένα συγκεκριμένο threshold.

Το GRID+ V3 είναι πρακτικά μια συσκευή που τοποθετείται στο εσωτερικό του κουτιού όμως λόγω του μικρού ύψους που δε ξεπερνά τα 15mm μπορεί να χωρέσει ακόμη και στη πλάτη της μητρικής στη πίσω πλευρά ορισμένων κουτιών. Η προτεινόμενη τιμή του συγκεκριμένου θα είναι περί τα 49,90€ και θα εμφανιστεί σύντομα στην αγορά.

 

GRID+ V3 main features:

  • CAM-powered digital fan controller for precise and efficient cooling
  • Supports 6 separate channels, automatically detecting 3-pin fans and 4-pin PWM fans; delivers up to 5 watts of power per channel
  • 0dB fan feature for near silent operation.
  • Slim profile and magnetic back for simple installation
  • Adaptive Noise Reduction technology automatically optimizes cooling and fan noise

https://www.nzxt.com/products/grid-plus-v3

 

 

 

 

NZXT Press Release

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

nzxt, case, cooling, CAM software , GRID+ , fan controller

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...