Η Cooler Master λανσάρει το νέο MasterKeys MK750!

Νέο μηχανικό gaming πληκτρολόγιο από την Cooler Master: MasterKeys MK750

Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα ένα νέο μηχανικό gaming πληκτρολόγιο. Με έμφαση στις επιδόσεις και με μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών όπως μαγνητικό wrist rest, αυτόνομα media keys, full RGΒ φωτισμό με επιπλέον light bar, αφαιρούμενο USB Type-C καλώδιο, σώμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο και φυσικά Cherry MX διακόπτες, το MasterKeys MK750 είναι ένα pro-grade gaming πληκτρολόγιο για τον gamer που αναζητά μια pro-gaming εμπειρία χρήσης.

“Θελήσαμε να ανεβάσουμε και άλλο τον πήχη και έτσι σχεδιάσαμε ένα πληκτρολόγιο με όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά των MasterKeys Pro. Επιπλέον, προσθέσαμε στοιχεία που απαιτούνται σε ένα competitive gaming set up όπως αυτόνομα media keys και αφαιρούμενο wrist rest για άνεση” αναφέρει ο Peripheral Sr. Product Marketing Manager, Bram Rongen.

Εξέλιξε το παιχνίδι σου με Mechanical Cherry MX RGB Switches

Οι gamers απαιτούν το καλύτερο. Αυτός είναι ο λόγος που το MasterKeys MK750 χρησιμοποιεί μόνο αυθεντικούς Cherry MX διακόπτες προσφέροντας έτσι αυξημένη αντοχή, σαφή απόκριση, κορυφαία ακρίβεια και tactile αίσθηση. Αξιοποίησε τον onboard επεξεργαστή και την μνήμη για να εκτελέσεις κάθε εντολή on-the-fly χωρίς lag. Για τους pros εκεί έξω που ενδιαφέρονται για custom keycaps, το MasterKeys MK750 έρχεται με standard layout και στην συσκευασία θα βρείτε επιπλέον εννιά μωβ doubleshot PBT gaming keycaps για κορυφαία αντοχή.

Περισσότερο φως

Η εικόνα παίζει ρόλο. Αυτός είναι ο λόγος που το MasterKeys MK750 διαθέτει έναν λιτό μινιμαλιστικό σχεδιασμό αλλά ενσωματώνει και ένα λαμπερό light bar που προσδίδει στυλ και ατμόσφαιρα στην gaming εμπειρία σου. Διάλεξε το χρώμα του από το εύχρηστο software ή απλά απενεργοποίησέ το. Το πληκτρολόγιο διαθέτει φυσικά και per-key RGB φωτισμό για να το φέρεις στα δικά σου μέτρα.

Άνεση

Ξεκούρασε τους καρπούς σου. Το μαγνητικά συγκρατούμενο wrist rest είναι εκεί για τα πολύωρα gaming sessions σου. Ντυμένο με μαλακό PU δέρμα και με memory foam, παρέχει την ιδανική στήριξη και άνεση για τους gaming μαραθωνίους σου.

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Το MasterKeys MK750 θα είναι διαθέσιμο από 5 Δεκεμβρίου 2017 με προτεινόμενη τιμή λιανικής €169,90.

Cooler Master Press Release

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, cooler master, usb type-c, MasterKeys MK750, RGΒ

FeelsBadMan

Members
2017-11-22T09:30:06Z

Αν κυκλοφορήσει και σε tenkeyless layout θα είναι το επόμενο μου πληκτρολόγιο !

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...