Το K63 tenkeyless της Corsair γίνεται ασύρματο!

Η Corsair λανσάρει ένα νέο μηχανικό πληκτρολόγιο το οποίο δύνανται να χρησιμοποιηθεί και στο σαλόνι χάρη στην ασύρματη σύνδεση με Bluetooth.

Μιλάμε φυσικά για το K63, το tenkeyless πληκτρολόγιο της Corsair το οποίο αποκτά ασύρματη σύνδεση Bluetooth και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σαλόνι, σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της εταιρίας όπως το Lapdog. Η Corsair κάνει λόγο για την ταχύτατη επικοινωνία του πληκτρολογίου με το Bluetooth dongle έχοντας latency 1ms που είναι ιδανικό και για gaming.

Σε αυτό συμβάλλουν και οι Cherry MX Red διακόπτες του συγκεκριμένου, που εκτός από τη δυνατότητα για gaming προσφέρουν και ξεκούραστη εμπειρία δαχτυλογράφησης στο PC, ακόμα και στο σαλόνι. Το K63 διαθέτει επίσης polling rate 1000Hz και 100% anti-ghosting δυνατότητες κάνοντάς το μια αρκετά αξιόπιστη λύση για gaming. Ο φωτισμός του είναι μπλε και όχι RGB όπως θα περίμενε κανείς, όμως αυτό έρχεται να αντισταθμίσει η τιμή των $109. Η εταιρία αναφέρει και την άψογη συμβατότητα που έχει με το Lapdog, την flat επιφάνεια με το ενσωματωμένο mousepad που βοηθά στη χρήση του combo πληκτρολογίου και ποντικιού στο σαλόνι, στα πόδια του gamer.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, corsair, wireless, bluetooth, tenkeyless, k63

FeelsBadMan

Members
2018-02-12T15:38:42Z

"Ετοιμο για καθε γραφείο" θα έλεγα! Μόνο αν δεν σ αρέσει ο μπλέ φωτισμός δεν σκέφτεσε σοβαρά κάτι τέτοιο. Προσωπικά μιας και το latency των ποιοτικών  ασύρματων περιφεριακών είναι σχεδόν μηδενικό, δεν θα πήγαινα σε κάτι το οποίο έχει καλώδιο ξανά!

stavros

Members
2018-02-12T17:01:56Z
1 hour ago, FeelsBadMan said:

"Ετοιμο για καθε γραφείο" θα έλεγα! 

Για γραφείο γραφείου λείπει το numeric keypad, αλλά για γραφείο σπιτιού όντως είναι ταμάμ.

Spirosssss

Members
2018-02-12T19:36:08Z

Άντε με το καλό και οι καφέ να έρθουν!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...