Αυτά είναι τα νέα ελαφρύτερα ποντίκια της Cooler Master

MM710 & MM711 θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά των gaming περιφερειακών και θα προορίζονται για όσους θέλουν το ελαφρύτερο επώνυμο mouse.

Τα δύο αυτά μοντέλα εμφανίστηκαν στην Computex και εκπρόσωπος της εταιρίας ανάρτησε στο Reddit τις πρώτες φωτογραφίες τους, από μερικά λειτουργικά πρωτότυπα που βρέθηκαν στην έκθεση. Τα MM710 & MM711 έχουν βάρος κάτω από τα 60 γραμμάρια, ενώ το πρώτο ζυγίζει μόλις 52 γραμμάρια, κάνοντάς το ιδανικό για παιχνίδια όπως FPS και competitive FPS, όπου οι αστραπιαίες κινήσεις είναι αναγκαίες για τη νίκη. Και τα δύο είναι αμφιδέξια που σημαίνει ότι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν τόσο αριστερόχειρες όσο και δεξιόχειρες χωρίς πρόβλημα ενώ ενσωματώνουν τον αισθητήρα Pixart PMW3389 και διακόπτες της Omron στα κλικ.

Σημαντική αισθητική αλλαγή η οποία βοηθά παράλληλα και στη διατήρηση του βάρους χαμηλά είναι το 'διάτρητο σχέδιο' με το λογότυπο της Cooler Master που υπάρχει σε κάθε πλευρά των ποντικιών ακόμη και από κάτω, αυξάνοντας έτσι και τον βαθμό δυσκολίας στη κατασκευή. Οι βασικές διαφορές μεταξύ τους είναι η έλλειψη RGB στο 710 αλλά και το βάρος αφού το 711 ζυγίζει 57 ολόκληρα γραμμάρια. Η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αντίστοιχα ενώ οι τιμές που στοχεύει στα τελικά προϊόντα η εταιρία είναι $49.99 και $59.99.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Omron, MM710 , MM711 , competitive FPS, Pixart PMW3389

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...