MSI MAG CH110: Η πρώτη gaming καρέκλα της εταιρίας

Έχοντας στη κατοχή της προϊόντα που εκτείνονται από κάρτες γραφικών και μητρικές, μέχρι οθόνες και περιφερειακά, η MSI θέλησε να εμπλουτίσει τη gaming συλλογή της με το λανσάρισμα της MAG CH110 Gaming Chair.

Τη συγκεκριμένη την είδαμε και στη Ζιρόνα της Ισπανίας όπου και τη δοκιμάσαμε για περιορισμένο όμως χρονικό διάστημα. Η εν λόγω καρέκλα έχει στόχο φυσικά να τραβήξει τα βλέμματα της gaming κοινότητας επιδεικνύοντας τα premium χαρακτηριστικά της αλλά και την άνεση.

 

MSI MAG CH110 | Gaming Chair

Αρχικά, το λογότυπο της εταιρίας δίνει το παρόν του όντας ραμμένο σε διάφορα σημεία, προδίδοντας έτσι το gaming στοιχείο. Στα της κατασκευής, συναντάμε ένα στιβαρό πλαίσιο εξ ολοκλήρου από ατσάλι που υπόσχεται να αντέξει έως 150kg βάρος και μια ενισχυμένη βάση η οποία παρέχει 20% υψηλότερο κράτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με πλάτος 50cm στο κάθισμα και αφρώδες υλικό στην όλη σχεδίαση, έχουμε τη δυνατότητα να περνάμε αναπαυτικά πολλές ώρες στα αγαπημένα μας παιχνίδια, ενώ το δέρμα από ανθρακόνημα που καλύπτει τη ράχη και το κάθισμα, μιμείται την αίσθηση ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Σημειώνεται ότι το κάτω μέρος του καθίσματος είναι αρκετά παχύτερο από τον ανταγωνισμό, όπως μας έδειξε συγκρίνοντας την CH110 με ‘άλλες της αγοράς’. Βέβαια δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εργονομική δίχως τα κατάλληλα μαξιλαράκια στο προσκέφαλο και χαμηλά στη μέση μειώνοντας έτσι τη πίεση στη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα.

Συνεχίζοντας στα χαρακτηριστικά, αξίζει να τονίσουμε ότι πρώτη καρέκλα της MSI έρχεται και με πιστοποίηση 'class 4' εμβόλου αέρα. Περνώντας το ποιοτικό έλεγχο της Αμερικάνικης ANS/BIFMAX5.1 έχουμε την εγγύηση της μέγιστης ασφάλειας ακόμα και σε εντατική χρήση της καρέκλας. Αναφέρεται περεταίρω ότι η πλάτη της CH110 μπορεί να φτάσει μέχρι 180 μοίρες κλίσης για εκείνον που θέλει να ξεμουδιάσει λίγο από το παιχνίδι ξαπλώνοντας ή αν θέλει να δει μια ταινία. Χωρίς όμως να σταματάει εκεί η παραμετροποίηση, παρέχεται στον χρήστη δυνατότητα ρύθμισης των μπράτσων και του καθίσματος σε 4 διαστάσεις ώστε να πετύχει τη καλύτερη δυνατή στάση για να γίνει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Τέλος όποιοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την MAG CH110 από την MSI θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή καθώς η εταιρία δεν έχει αναφέρει ακόμα τιμή και ημερομηνία διαθεσιμότητας στην αγορά.       

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gaming, msi, gaming chair, 2019, MAG CH110 Gaming Chair, girona

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...