[PRESS RELEASE] H ΟCZ ανακοίνωσε το Silencer 910 !

Η PC Power & Cooling, μέλος του τεχνολογικού Group της OCZ από το Μάιο του 2007, ανακοίνωσε ένα νέο PSU το οποίο έχει την ονομασία Silencer 910 και προφανώς από τον αριθμό καταλαβαίνετε ότι η ισχύς η οποία θα προσφέρεται θα είναι 910W. Η σειρά Silencer της OCZ έχει αποδειχθεί μία από τις πιο αξιόπιστες σειρές στον τομέα των τροφοδοτικών στην αγορά, εδώ και είκοσι χρόνια καθώς χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και μεγάλη αξιπιστία. H τελευταία σειρά τροφοδοτικών Silencer είναι η νεότερη προσθήκη τροφοδοτικών στην κατηγορία των ultra-quiet και high efficient PSUs από τροφοδοτικά των 370W-910W. Το νέο τροφοδοτικό της OCZ έρχεται με 80 plus πιστοποίηση, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικά συστήματα. Η PC Power & Cooling, μέλος του τεχνολογικού Group της OCZ από το Μάιο του 2007, ανακοίνωσε ένα νέο PSU το οποίο έχει την ονομασία Silencer 910 και προφανώς από τον αριθμό καταλαβαίνετε ότι η ισχύς η οποία θα προσφέρεται θα είναι 910W. Η σειρά Silencer της OCZ έχει αποδειχθεί μία από τις πιο αξιόπιστες σειρές στον τομέα των τροφοδοτικών στην αγορά, εδώ και είκοσι χρόνια καθώς χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και μεγάλη αξιπιστία. H τελευταία σειρά τροφοδοτικών Silencer είναι η νεότερη προσθήκη τροφοδοτικών στην κατηγορία των ultra-quiet και high efficient PSUs από τροφοδοτικά των 370W-910W. Το νέο τροφοδοτικό της OCZ έρχεται με 80 plus πιστοποίηση, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικά συστήματα.

Σύμφωνα με την OCZ το νέο τροφοδοτικό της σειράς Silencer αποτελεί την ιδανικότερη λύση για high-end συστήματα παιχνιδιών. Το νέο PSU έχει την ιδιότητα σε full-load κατάσταση να προσφέρει μέχρι και 1000W ισχύος με ανώτερη θερμοκρασία αυτή των 50C. Nα τονίσουμε σε αυτό το σημειο ότι το efficiency του νέου τροφοδοτικού φτάνει το ποσοστό του 80% στην τυπική κατάσταση. Έρχεται προκειμένου να ταράξει τα νέρα στον χώρο καθώς υπόσχεται να παρέχει με τον καλύτερο τρόπο ενέργεια σε όλα τα parts ένος συστήματος και συγκεκριμένα στις κάρτες γραφικών.

Επιπλέον να σας αναφέρουμε ότι έρχεται με τα καλύτερα components κατασκευασμένο, με ΜΤBF πάνω από 100.000 ώρες. Τέλος θα υποστήρίζεται από 5 χρόνια εγγύηση και τεχνική υποστήριξη από την PC Power & Cooling. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα του προϊόντος.



PSU PCPower & Cooling Silencer 910W