H GIGABYTE λάνσαρε το νέο της τροφοδοτικό, Odin GT 1200W

Η GIGABYTE, θέλοντας να μπει πιο σοβαρά στην αγορά των τροφοδοτικών υψηλών επιδόσεων, αποφάσισε να ανανεώσει ελαφρώς τη σειρά Odin Pro των PSU της, με την προσθήκη ενός ακόμα μοντέλου, της τάξης των 1200W. Η GIGABYTE, θέλοντας να μπει πιο σοβαρά στην αγορά των τροφοδοτικών υψηλών επιδόσεων, αποφάσισε να ανανεώσει ελαφρώς τη σειρά Odin Pro των PSU της, με την προσθήκη ενός ακόμα μοντέλου, της τάξης των 1200W.

Το καινούριο τροφοδοτικό θα είναι Modular, ενώ θα συνδέεται και μέσω USB στο σύστημά μας, κάτι που μας προϊδεάζει για την ύπαρξη Software το οποίο θα μας επιτρέπει να παρακολουθούμε ή ακόμα και να ελέγχουμε κάποιες από τις παραμέτρους του PC μας. Το Odin GT 1200W θα έχει διαστάσεις 150 (W) x 180 (L) x 86 (H) mm και θα ζυγίζει 2.5 κιλά.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι θα διαθέτει υψηλής ποιότητας Ιαπωνικούς πυκνωτές και 4 +12V rails, οι οποίες θα βγάζουν 99Α στα 1188W. Η efficiency του αναμένεται να ξεπερνάει το 80%, όπως και η πληθώρα των επώνυμων τροφοδοτικών. Τέλος, είναι SLi-Certified, έχει 6 βύσματα PCI-Express 6+2 pin, 10 SATA power cables και 8 Molex connectors, ενώ ψύχεται από έναν ανεμιστήρα 140 mm.

Αρκετοί είναι αυτοί που πιθανολογούν ως κατασκευάστρια εταιρεία την CWT, χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι. H τιμή για το Odin GT στην ελληνική αγορά δεν είναι γνωστή, αλλά στο εξωτερικό κυμαίνεται γύρω στα 325?.


Μια φωτογραφία από το τροφοδοτικό:

GIGABYTE Odin GT 1200W


Τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του:

GIGABYTE Odin GT 1200W Specs