[Computex 2009] Coolermaster 80 Plus Gold PSUs !

H Coolermaster βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τα νέα της high wattage "UCP" (Ultimate Current Protection) τροφοδοτικά με πιστοποίηση 80 Plus Gold ! Με λίγα λόγια έλαβαν την υψηλότερη δυνατή πιστοποίηση πράγμα που δικαιολογείται απ'την στιγμή που προσφέρουν 90.05% efficency ! H Coolermaster βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τα νέα της high wattage "UCP" (Ultimate Current Protection) τροφοδοτικά με πιστοποίηση 80 Plus Gold ! Με λίγα λόγια έλαβαν την υψηλότερη δυνατή πιστοποίηση πράγμα που δικαιολογείται απ'την στιγμή που προσφέρουν 90.05% efficency !

Σαν εταιρεία, η Coolermaser ήταν πάντοτε γνωστή για τις ποιοτικές λύσεις που προσέφερε, οι οποίες συνδύαζαν άριστες επιδόσεις και σαγηνευτικό σχεδιασμό, είτε μιλάμε για ψύκτρες είτε μιλάμε για κουτιά ηλεκτρονικών υπολογιστών. Όσον όμως αφορά τα τροφοδοτικά της, δεν ήταν λίγες φορές που τα συγκεκριμένα επισκιάστηκαν από το αγοραστικό κοινό για ποικίλλους λόγους. Αυτήν όμως την φορά, ο υπόψηφιος αγοραστής βρίσκεται απέναντι σε κάτι απίστευτα όμορφο και συνάμα τρομερά αποδοτικό.





Λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που υποχρεούται να πληρεί ένα τροφοδοτικό προκειμένου να "εισπράξει" την πιστοποίηση "80 Plus Gold" μπορείτε να βρείτε εδώ.




Διαβάστε περισσότερα εδώ ...