EVGA 500B: Nέο τροφοδοτικό 500W στον στόλο από την EVGA!

Στην επίσημη ανακοίνωση του EVGA 500B τροφοδοτικού της προχώρησε χτες η EVGA, μια εταιρεία η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του hardware. Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό έχει πιστοποίηση 80 Plus Bronze ενώ είναι σε θέση να παρέχει μέχρι και 500w συνεχούς ρεύματος αλλά και δυνατότητα υποστήριξης της 4ης γενιάς επεξεργαστών "Haswell". Σχεδιασμένα να καλύψουν τις ανάγκες ενθουσιωδών χρηστών, η αποδοτικότητά τους αγγίζει το 85%, κάτω από συνήθη φορτία, ενώ το σκηνικό των χαρακτηριστικών έρχεται να ολοκληρωθεί με υψηλής ποιότητας Ιαπωνικούς Solid State Capacitors μαζί με μια γραμμή +12v δυνατοτήτων μέχρι και 40A. Στην επίσημη ανακοίνωση του EVGA 500B τροφοδοτικού της προχώρησε χτες η EVGA, μια εταιρεία η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του hardware. Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό έχει πιστοποίηση 80 Plus Bronze ενώ είναι σε θέση να παρέχει μέχρι και 500w συνεχούς ρεύματος αλλά και δυνατότητα υποστήριξης της 4ης γενιάς επεξεργαστών "Haswell". Σχεδιασμένα να καλύψουν τις ανάγκες ενθουσιωδών χρηστών, η αποδοτικότητά τους αγγίζει το 85%, κάτω από συνήθη φορτία, ενώ το σκηνικό των χαρακτηριστικών έρχεται να ολοκληρωθεί με υψηλής ποιότητας Ιαπωνικούς Solid State Capacitors μαζί με μια γραμμή +12v δυνατοτήτων μέχρι και 40A.
Στο θέμα τη ψύξης θα συναντήσουμε έναν αθόρυβο ανεμιστήρα 12cm που αναλαμβάνει την αποβολή της θερμότητας από το εσωτερικό.

Τέλος τα τροφοδοτικά συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας τριών χρόνων ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποία θα είναι η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρία η κάποια πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

CEVGA 500B: Nέο τροφοδοτικό 500W στον στόλο από την EVGA!

EVGA 500B: Nέο τροφοδοτικό 500W στον στόλο από την EVGA!

EVGA 500B: Nέο τροφοδοτικό 500W στον στόλο από την EVGA!