3 νέα PSU's από την LEPA

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής PSU, κουτιών και παντός είδους fans, LEPA ανακοίνωσε την διάθεση 3ών νέων σειρών τροφοδοτικών, τα οποία απευθύνονται σε ευρύ καταναλωτικό κοινό! Η γνωστή εταιρεία παραγωγής PSU, κουτιών και παντός είδους fans, LEPA ανακοίνωσε την διάθεση 3ών νέων σειρών τροφοδοτικών, τα οποία απευθύνονται σε ευρύ καταναλωτικό κοινό!

Η σειρά "GM-MaxGold" προσφέρει αποδοτικότητα που αγγίζει το 92% (80Plus Gold) και έρχεται σε εκδόσεις από 500Watt έως 1000Watt. Τα "BM-MaxBron", είναι 80Plus Bronze certified και λανσάρονται σε εκδόσεις από 450 - 1000Watt με την αποδοτικότητα τους, να ξεπερνά το 88%. Τέλος, τα MidRange "LEPA MX F1" χρησιμοποιούν διπλό σύστημα τροφοδοσίας (Converter από 115 σε ευρωπαϊκού τύπου 230V εναλλασσόμενο ρεύμα) με μοντέλα που ξεκινούν από τα 350 Watt και κορυφώνονται στα 600Watt.

Τα "GM-MaxGold" και "BM-MaxBron" εκπροσωπούν την hybrid modular σχεδίαση της εταιρείας, με ειδικό sleeving, τεχνολογίας LEPA, το οποίο προστατεύει από shock, στατικό ηλεκτρισμό και... ολίσθηση (!). Τα τροφοδοτικά παρέχουν επίσης πλήρη υποστήριξη για τους Intel Haswell επεξεργαστές με τα C6/C7 sleep states και όλα τα απαραίτητα καλώδια που απαιτούνται από ένα σύγχρονο σύστημα. Κλείνοντας, το "μικρό" "MX F1 series", προσφέρει 6+2 PCI-e connectors για τις απαιτητικές κάρτες γραφικών ενώ ταυτόχρονα το καλώδιο τροφοδοσίας του επεξεργαστή έχει επιμηκυνθεί στα 60cm, πράγμα που το κάνει ιδανικό για τοποθέτηση σε bottom PSU mounted κουτιά.

Πληροφορίες για την διάθεση και την τιμή των τροφοδοτικών, αναμένονται από το επίσημο site της LEPA.



3 νέα PSU's από την LEPA
3 νέα PSU's από την LEPA
3 νέα PSU's από την LEPA