Νέα be quiet! SFX Power 2 & TFX Power 2 PSUs

Τα νέα της τροφοδοτικά παρουσίασε η Γερμανική be quiet! τα οποία είναι κατασκευασμένα για χρήση σε compact αλλά συνάμα higher end συστήματα. Τα νέα της τροφοδοτικά παρουσίασε η Γερμανική be quiet! τα οποία είναι κατασκευασμένα για χρήση σε compact αλλά συνάμα higher end συστήματα.

Οι ισχυρές 12v γραμμές, είναι ικανές να τροφοδοτήσουν ένα high end Haswell σύστημα με αποκλειστική GPU καθώς υποστηρίζουν και τα C states τους. Επιπρόσθετα, διαθέτουν 80PLUS Bronze πιστοποίηση, ενώ μια ειδική έκδοση του TFX Power 2 αγγίζει τα 91% αποδοτικότητας κερδίζοντας την 80Plus Gold πιστοποίηση. Από πλευράς προστασίας, τα δύο τροφοδοτικά κάνουν χρήση των OCP, OVP, UVP, SCP και OPP αλλά παράλληλα συμμορφώνονται με τους τελευταίους Ευρωπαϊκούς ErP κανονισμούς.

Το TFX Power 2 έρχεται σε δύο εκδόσεις, των 80Plus Bronze και Gold με απόδοση 300 Watt με τις τιμές τους να ανέρχονται στα 55 και 67?. Αντίστοιχα, το SFX Power 2 έρχεται επίσης σε δύο εκδόσεις, μια των 300W στα 55? αλλά και μια των 400W στην τιμή των 67?.



Νέα be quiet! SFX Power 2 & TFX Power 2 PSUs
Νέα be quiet! SFX Power 2 & TFX Power 2 PSUs