Η CoolerMaster ανακοινώνει το VSM750 PSU

Η CoolerMaster αναβαθμίζει την σειρά τροφοδοτικών VSM με ένα νέο μοντέλο στα 750 Watt. Η CoolerMaster αναβαθμίζει την σειρά τροφοδοτικών VSM με ένα νέο μοντέλο στα 750 Watt.

Η σειρά τροφοδοτικών VSM (V Semi-Modular - Series) από σήμερα διαθέτει ένα νέο μέλος, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ισχύ στα 750 Watt. Το νέο VSM750 είναι ένα semi modular τροφοδοτικό με μικρές διαστάσεις, ιδανικό για να τροφοδοτήσει υψηλών προδιαγραφών hardware σε περιορισμένου χώρου κουτιά. Επιπλέον, διαθέτει περισσότερη ισχύ από τα υπόλοιπα μοντέλα, για να τροφοδοτήσει πολλαπλές κάρτες γραφικών σε διάταξη SLI και CrossFireX, ενώ οι Ιαπωνικής κατασκευής πυκνωτές προσθέτουν σε αξιοπιστία και διάρκεια ζωής.

Το VSM750 διακρίνεται από την πιστοποίηση 80 Plus Gold, ενώ η σχεδίαση του κυκλώματος επιφέρει μικρότερο μήκος στα εσωτερικά καλώδια και κατ' επέκταση μικρότερο crosstalk και signal noise. Επίσης, διαθέτει και custom DC-DC module για ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Επιπρόσθετα, συμμορφώνεται με την απόφαση της Ευρωπαϊκής επιτροπής σχετικά με τα οικολογικού σχεδιασμού προϊόντα.

Η τιμή το VSM750 μπορεί να διαφέρει από περιοχή σε περιοχή με την προτεινόμενη τιμή του από την CM να έχει οριστεί στα 92,35? (χωρίς ΦΠΑ).


Η CoolerMaster ανακοινώνει το VSM750 PSU
Η CoolerMaster ανακοινώνει το VSM750 PSU


Cooler Master Press Release