Sharkoon SilentStorm SFX Gold & Bronze PSUs

Νέα SFX τροφοδοτικά λανσάρει η Sharkoon με πιστοποίηση 80 PLUS Gold και 80 PLUS Bronze αλλά και ειδικό mounting frame για εγκατάσταση στα κλασικά ATX κουτιά. Νέα SFX τροφοδοτικά λανσάρει η Sharkoon με πιστοποίηση 80 PLUS Gold και 80 PLUS Bronze αλλά και ειδικό mounting frame για εγκατάσταση στα κλασικά ATX κουτιά.

Ο λόγος για το SilentStorm SFX Gold 500W, το νέο SFX τροφοδοτικό της Sharkoon που προορίζεται για συγκεκριμένα ITX κουτιά αλλά εξοπλίζεται με το ειδικό frame για εγκατάσταση και σε ATX towers. Οι διαστάσεις του είναι 130 x 125 x 63 mm και είναι πλήρως modular για να χρησιμοποιήσετε μόνο τα καλώδια που χρειάζεστε πιο πολύ. Η Gold έκδοση έχει δύο 6+2 pin PCIe power connectors, τέσσερις SATA, δύο Molex και ένα floppy power connector ενώ είναι συμβατό με Intel Haswell επεξεργαστές.

Παράλληλα διατίθενται από την εταιρεία και 80 PLUS Bronze εκδόσεις με 350 και 450 Watt για χρήστες που ζητούν τον καλύτερο λόγο τιμής-επιδόσεων με 85% αποδοτικότητα και την ίδια Modular σχεδίαση. Το SilentStorm SFX Gold 500 Watt έχει προτεινόμενη τιμή 79.90? ενώ τα SilentStorm SFX Bronze Series προς 49.99?.


Sharkoon SilentStorm SFX PSU
Sharkoon SilentStorm SFX PSU
Sharkoon SilentStorm SFX PSU
Sharkoon SilentStorm SFX PSU