Η Lian Li λανσάρει νέα SFX-L Τροφοδοτικά

Με υπεραρκετή ισχύ για να τροφοδοτήσουν και απαιτητικά συστήματα τα νέα τροφοδοτικά της Lian Li αποκαλύπτονται. Με υπεραρκετή ισχύ για να τροφοδοτήσουν και απαιτητικά συστήματα τα νέα τροφοδοτικά της Lian Li αποκαλύπτονται.

Με ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις από ένα τυπικό SFX τροφοδοτικό, τα νέα PE-550 και PE-750 έρχονται με αρκετά μεγάλες για τη κατηγορία ισχύ και κρίνονται ιδανικά για όσους σκέφτονται να στήσουν ένα αρκετά απαιτητικό ITX υπολογιστή. Το PE-550 παρέχει 550W ισχύος και καλύπτεται από τη πιστοποίηση 80 Plus Gold ενώ σημαντικό πλεονέκτημά του είναι η πλήρως modular σχεδίαση.

Το PE-750 παρέχει 750W ισχύος για ακόμη πιο απαιτητικά συστήματα με διπλές κάρτες και υπερχρονισμένους επεξεργαστές ενώ και αυτό είναι fully modular. Σημειώνεται ότι η μονάδα έχει πιστοποίηση 80 Plus Platinum, κάτι εξαιρετικό για το συγκεκριμένο μέγεθος. Η διαθεσιμότητα και η τιμή των μονάδων παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη όμως υπάρχουν οι επίσημες σελίδες τους και σας προτρέπουμε να τους ρίξετε μια ματιά.