Η Thermaltake Ανακοίνωσε τα Toughpower DPS G RGB PSUs

Η γνωστή εταιρία επιστρέφει με νέα μοντέλα μεγάλης ισχύος και με πλήθος χαρακτηριστικών για κάθε χρήστη. Η γνωστή εταιρία επιστρέφει με νέα μοντέλα μεγάλης ισχύος και με πλήθος χαρακτηριστικών για κάθε χρήστη.

Τα τροφοδοτικά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην CES 2016 και η Thermaltake είχε παρουσιάσει ορισμένες από τις εκδόσεις. Μετά από περίπου 8 μήνες, η εταιρία ανακοίνωσε τη νέα σειρά η οποία αποτελείται από μονάδες των 850, 1000 και 1500W και συνοδεύονται από ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Αρχικά, τα τροφοδοτικά είναι ειδικά σχεδιασμένα με ένα control board και έναν 32-bit μικροεπεξεργαστή της STMicroelectronics ο οποίος ελέγχει σημαντικές λειτουργίες του τροφοδοτικού.

Το υψηλό efficiency πηγάζει από τη ποιοτική κατασκευή με 100% Ιαπωνικούς πυκνωτές καθώς και μελετημένη σχεδίαση κάτι που οδηγεί αναμφίβολα στη πιστοποίηση 80 Plus Titanium καθώς και στο "Intel Skylake ready" με υποστήριξη των C6 και C7 power states. Παράλληλα οι μονάδες διαθέτουν και RGB φωτισμό ενώ έρχεται και με fully modular σχεδίαση για χρήση μόνο όσων καλωδίων χρειάζονται. Τα μοντέλα έχουν αναρτηθεί και στο επίσημο site της εταιρίας και μπορείτε να τα δείτε από τα παρακάτω links: