Νέο SFX τροφοδοτικό ανακοίνωσε η SilverStone με ισχύ 800W!

Μικρό σε μέγεθος τροφοδοτικό ειδικά για την αγορά των SFX συστημάτων, το οποίο όμως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες ATX παραλλαγές που κυκλοφορούν!

Η SilverStone παρουσίασε ένα νέο τροφοδοτικό για συστήματα με SFX form factor και αναμένεται σύντομα να εμφανιστεί στην αγορά σύμφωνα με την εταιρία. Σε αντίθεση με άλλα τροφοδοτικά της κατηγορίας του, το LTI-SX800 χαρακτηρίζεται από την υψηλή ισχύ του που σίγουρα καλύπτει με ευκολία παραπάνω από μια κάρτα γραφικών, εφόσον βέβαια υπάρχει αντίστοιχο ITX κουτί. Σημειώνεται ότι μερικά κουτιά περιλαμβάνουν αντάπτορα από SFX σε ATX και έτσι η μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί και σε ATX εάν το επιθυμεί ο χρήστης.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως το τροφοδοτικό διαθέτει fully modular σχεδίαση για χρήση μόνο των απαραίτητων καλωδίων στο σύστημα αλλά και πιστοποίηση 80 Plus Titanium που υπόσχεται απαράμιλλη αποδοτικότητα. Η SilverStone επισημαίνει επίσης την ύπαρξη active PFC σχεδίασης που προσφέρει καθαρότερο σήμα (ρεύμα) στη μονάδα εξομαλύνοντας τον θόρυβο του δικτύου της πρίζας. Επιπλέον, στη μονάδα υπάρχει ένας ανεμιστήρας 120mm που φροντίζει για τη ψύξη ενώ δεν αναφέρεται εάν κλείνει τελείως όταν το load είναι χαμηλό. 

Αν και η εταιρία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τη τιμή της μονάδας, αναμένεται να είναι υψηλότερη από αντίστοιχες ATX μονάδες λόγω του ιδιαίτερου μεγέθους τους. 

 

 

 

Πηγή.

psu, SilverStone , sfx, power supply

venisk

Members
2016-12-12T12:36:58Z

Το evga 850 t2 titanium που θα πάρω σύντομα κάνει 320 ευρώ αυτό που είναι σε μικρό μέγεθος θα κάνει παραπάνω από τι ένα μικρό pc άκι :hehe: 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...