Η Thermaltake θέλει να μιλήσετε στο PSU σας!

Καινοτόμα χαρακτηριστικά έρχονται στη νέα σειρά τροφοδοτικών της εταιρίας δίνοντας τη δυνατότητα για έλεγχο με τη φωνή!

 

Με "AI δυνατότητες" όπως αναφέρει η Thermaltake στο επίσημο δελτίο τύπου της, η νέα σειρά τροφοδοτικών της θα υποστηρίζει το νέο AI Voice Control για έλεγχο του φωτισμού σε ένα "έξυπνο" και RGB τροφοδοτικό της σειράς Toughpower iRGB PLUS Titanium ή Platinum.


Μέχρι πρότινος ο χρήστης μπορούσε να δει τις τάσεις του τροφοδοτικού του σε πραγματικό χρόνο μέσα από μια εφαρμογή η οποία μιλούσε με αυτό μέσω USB μεταφέροντας τις απαραίτητες πληροφορίες. Πλέον η Thermaltake το πάει ένα βήμα παραπέρα ενσωματώνοντας και φωνητικές εντολές, που τρέχουν χάρη στη νέα της εφαρμογή DPS G, μια εφαρμογή που διατίθεται αρχικά μόνο για iOS χωρίς να αναφέρεται το Android για την ώρα.


 

Με την εν λόγω εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να αλλάξει κατά βούληση χρώματα, εφέ και φωτεινότητα στον RGB ανεμιστήρα του τροφοδοτικού του ενώ εάν ο χρήστης έχει εγκατεστημένα στο PC του και άλλα προϊόντα της Thermaltake - όπως ανεμιστήρες - μπορεί να τους ελέγξει το ίδιο εύκολα μέσα την ίδια εντολή/εφαρμογή. Τέλος μέσα από το ίδιο Smart Power Management σύστημα ο χρήστης μπορεί να δει και άλλες πληροφορίες για το τροφοδοτικό του όπως τις τάσεις των γραμμών αλλά και ιστορικά δεδομένα από διάφορες κάρτες επέκτασης όπως κάρτες γραφικών.

mainmobile.thumb.jpg.962ed949df7e68c57e8150dc1ad6f8df.jpg

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

rgb, Thermaltake, Voice Commands, lighting

billpeppas

Members
2018-02-08T21:05:05Z

Από μαλακίες άλλο τίποτα στον κλάδο...

Farkadonitis

Members
2018-02-09T00:07:12Z

Αντε να μπει η γιαγια μεσα στο σπιελρομ να σε φερει καφε και να σε δει να μιλας στο PSU σου...:D

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...