[PRESS RELEASE] Nέα DDR3 Value & Ultra HC και DDR3 Gaming Evo One HC Κit από την GEIL

H γνωστή σε όλους μας εταιρεία παραγωγής high-end μνημών Geil ανακοίνωσε πληθώρα μνημών. Οι νέες μνήμες που ανακίνωσε η Geil χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, με ονομασίες DDR3 Value & Ultra HC και DDR3 Gaming Evo One HC. Πιο αναλυτικά ξεκινώντας από την κατηγορία DDR3 Value & Ultra HC παρατηρούμε ότι τα νέα kit μνημών χωρίζονται και αυτά με την σειρά τους σε δύο υποκατηγορίες οι οποίες ονομάζονται Value Series και Ultra Series. Tα νέα kit έρχονται με συνολική χωρητικότητα 12GB (2x6GB) αποκλειστικά για τις Core i7 πλαρφόρμες και θα ονομάζονται HEXA CHANNEL. H γνωστή σε όλους μας εταιρεία παραγωγής high-end μνημών Geil ανακοίνωσε πληθώρα μνημών. Οι νέες μνήμες που ανακίνωσε η Geil χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, με ονομασίες DDR3 Value & Ultra HC και DDR3 Gaming Evo One HC. Πιο αναλυτικά ξεκινώντας από την κατηγορία DDR3 Value & Ultra HC παρατηρούμε ότι τα νέα kit μνημών χωρίζονται και αυτά με την σειρά τους σε δύο υποκατηγορίες οι οποίες ονομάζονται Value Series και Ultra Series. Tα νέα kit έρχονται με συνολική χωρητικότητα 12GB (2x6GB) αποκλειστικά για τις Core i7 πλαρφόρμες και θα ονομάζονται HEXA CHANNEL.

Όπως θα δείτε και εσείς με την σειρά σας στις φωτογραφιές με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σας παραθέτονται παρακάτω θα παρατηρήσετε ότι τα νέα kit θα είναι χρονσιμένα σε συχνότητες που ξεκινούν από τα 1066-1600 MHz για τα Value Series Kits και από 1333-2000 MHz για τα Ultra Series Kits. Επιπλέον η Geil έχει αναπτύξει μία νέα τεχνολογία στα νέα Kits μνημών που πρόκειται να λανσάρειη οποία ονομάζεται DBT (Die-hard Burn-in Technology) η οποία επιμικύνει την διάρκεια ζωής των Kit. Προκειμένου τα chip των νέων μνημών να διατηρούνται σε χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς μεγάλες κυμαινόμενες μεταβολές, έρχονται εφοδιασμένα με Heat Spreaders τα οποία είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο έχοντας χρώμα μπλε. Τέλος θα έρχονται με εφ'όρου ζωής εγγύηση.



Πίνακες Τεχνικών Χαρακτηριστικών των Value & Ultra Series Kits:

Geil Value & Ultra Series Specification

Geil Value & Ultra Series Specification

Geil Value & Ultra Series Pictured




Από την άλλη πλευρά η επόμενη κατηγορία με kit μνημών είναι η DDR3 Gaming Evo One HC η οποία όπως αναφέρει και ο τίτλος της απευθύνεται σε gaming συστήματα. Αρχικά να σας αναφέρουμε ότι και αυτά όπως και τα προηγούμενα Kits μνημών διατίθονται στις χωρητικότητες των 12GB (2x6GB). Συνεχίζοντας βλέπουμε ότι τα νέα kit είναι χρονισμένα στις συχνότητες των 1066-2000ΜΗz, έχοντας Heat Sinks τα οποία είναι υπεύθυνα για την ψύξη των chip με τεχνολογία MTCD. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι και αυτά με την σειρά τους προορίζονται για την Core i7 πλατφόρμα και το x58 chipset. Οι νέες μνήμες υπόσχονται υψηλές ταχύτητες, σταθερότητα και όλα αυτά με χαμηλά timings.Tέλος να σημειώουμε ότι έρχονται και αυτά με εφ'όρου ζωής εγγύηση.


Πίνακες Τεχνικών Χαρακτηριστικών των DDR3 Gaming Evo One HC Kits:

Geil DDR3 Gaming Evo One HC Specification

DDR3 Gaming Evo One HC Specification

DDR3 Gaming Evo One HC Specification