Νέα υψηλών επιδόσεων και χαμηλής τάσης 4GB DDR2 kit, από την OCZ

Όπως είχαμε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό, η OCZ Technology ετοίμασε μερικά νέα DDR2 kits για όσους έχουν παραμείνει σε παλαιότερες πλατφόρμες, των οποίων το κύριο χαρακτηριστικό είναι οι χαμηλές τάσεις που αυτά απαιτούν για τη σωστή λειτουργία τους. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτά τα kit των 4 GB είναι η απόλυτη λύση για τους χρήστες που όχι μόνο θέλουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των μνημών υψηλών επιδόσεων, αλλά και να έχουν εγγύηση ότι το σύστημά τους θα παρεμείνει ισχυρό, ακόμα και σε βάθος χρόνου. Όπως είχαμε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό, η OCZ Technology ετοίμασε μερικά νέα DDR2 kits για όσους έχουν παραμείνει σε παλαιότερες πλατφόρμες, των οποίων το κύριο χαρακτηριστικό είναι οι χαμηλές τάσεις που αυτά απαιτούν για τη σωστή λειτουργία τους. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτά τα kit των 4 GB είναι η απόλυτη λύση για τους χρήστες που όχι μόνο θέλουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των μνημών υψηλών επιδόσεων, αλλά και να έχουν εγγύηση ότι το σύστημά τους θα παρεμείνει ισχυρό, ακόμα και σε βάθος χρόνου.

"Οι PC Enthusiasts είναι γνωστό ότι βάζουν αρκετά παραπάνω τάση στις μνήμες τους με σκοπό να επιτύχουν μεγαλύτερες επιδόσεις - οι νέες μας μνήμες προσφέρουν εξαιρετικές ταχύτητες σε χαμηλές τάσεις, με βελτιωμένη απόδοση και σταθερότητα. Κατασκευάζοντας μνήμες με μειωμένες απαιτήσεις σε ρεύμα, αλλά ταυτόχρονα υψηλής ταχύτητας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και στους enthusiasts και στους gamers μνήμες οι οποίες θα τους δώσουν ότι ακριβώς χρειάζονται", δήλωσε ο Eugene Chang, Αντιπρόεδρος του Product Managemεnt της OCZ.

Οι νέες μνήμες της εταιρείας μπορούν να τρέχουν στα 1066, 1150 και 1200 MHz, με μόλις 1.8V και Cas Latencies 5-5-5-18. Κάθε kit της σειράς Blade & Platinum είναι δοκιμασμένο στο χέρι για εγγύηση ποιότητας και συμβατότητας, ενώ διαθέτουν και ειδικές ψύκτρες που βοηθούν στην καλύτερη ψύξη των chips. Όπως και όλες οι μνήμες της OCZ, έτσι και αυτές διαθέτουν εφ'όρου ζωής εγγύηση.