H Kingston ανακοίνωσε το νέο Hyperx memory cooler !

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που μας έρχονται από την ιστοσελίδα του TCmagazine, η γνωστή σε όλους μας Kingston εισάγει ένα νέο προϊόν, το οποίο από ότι φαίνεται θα βοηθήσει αρκετά στον τομέα του overclocking. Ο λόγος για το νέο ΗyperX memory cooler το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανωδιομένο αλουμίνιο και έχει χρώμα μπλε. Πιο αναλυτικά, το νέο cooler της Kingston είναι εξοπλισμένο με δύο ανεμιστήρια διαμέτρου 60mm με led φωτισμό , παράγοντας θόρυβο το πολύ 28dBA. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που μας έρχονται από την ιστοσελίδα του TCmagazine, η γνωστή σε όλους μας Kingston εισάγει ένα νέο προϊόν, το οποίο από ότι φαίνεται θα βοηθήσει αρκετά στον τομέα του overclocking. Ο λόγος για το νέο ΗyperX memory cooler το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανωδιομένο αλουμίνιο και έχει χρώμα μπλε. Πιο αναλυτικά, το νέο cooler της Kingston είναι εξοπλισμένο με δύο ανεμιστήρια διαμέτρου 60mm με led φωτισμό , παράγοντας θόρυβο το πολύ 28dBA.

''Στις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως, οι HyperX enthusiasts αναζητούσαν κάτι το οποίο θα μπορούσε να κρατήσει τις μνήμες τους σε χαμηλές θερμοκρασίες''. ''Το λάβαμε υπόψην μας αυτό και δημιουργήσαμε ένα νέο προϊόν το οποίο είναι συμβατό με τις κανονικές μνήμες όσο και με τις ψηλότερες σε δίαστάσεις, τις HyperX T1'', αυτά ήταν τα λόγια της Dara Sun, product manager,στον τομέα HyperX της Kingston.

Το νέο cooler για memory modules έρχεται στην τιμή των 23$ αλλά έρχεται θα περιλαμβάνεται και στα 6GB triple channel kits με κωδικό KHX14400D3T1FK3/6GX (DDR3-1800) στην τιμή των 297$ και στις KHX16000D3T1FK3/6GX (DDR3-2000) στην τιμή των 334$.