Η Samsung θα περιορίσει την παραγωγή DRAM

Η Κορεάτικη εταιρία θα βρει τρόπους να αυξήσει τις τιμές των DRAM και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της απλά περιορίζοντας την παραγωγή.

Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς η Samsung είναι ικανοποιημένη με το μονοπώλιο της (η πηγή αναφέρεται σε μια λέξη εφάμιλλη με το καρτέλ) και όπως όλα δείχνουν θα ελαχιστοποιήσει την παραγωγή DRAM οδηγώντας σε μικρότερη διαθεσιμότητα και υψηλές τιμές, κάτι που θα προτιμήσει έναντι των χαμηλών τιμών και του μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς.

Εδώ και αρκετούς μήνες οι τιμές των μνημών έχουν επανέλθει σε αρκετά χαμηλά επίπεδα και επιτρέπουν πιο εύκολα την αγορά ενός μοντέρνου συστήματος. Αντίστοιχα και οι τιμές των καρτών γραφικών βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα εδώ και καιρό κάνοντας το στήσιμο ενός νέου build ακόμη πιο εύκολη για τον περισσότερο κόσμο. Η κίνηση της Samsung εάν εν τέλει πραγματοποιηθεί, θα δώσει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της, στην Micron και τη SK Hynix να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους προσπαθώντας να βελτιώσουν τη διαθεσιμότητα στην αγορά για όσο διαρκέσει το φαινόμενο.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, ddr4, dram, micron, SK Hynix, price fix

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...