Οι πρώτοι WHQL drivers για Windows 7 ... από την ATi !

Μία είδηση από το στρατόπεδο της AMD μας ήρθε - στην κυριολεξία - σαν έκπληξη σήμερα, ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη. Η AMD γίνεται η πρώτη εταιρεία στην βιομηχανία των υπολογιστών που κυκλοφορεί WHQL-Certified drivers για τα Microsoft Windows 7 ! Έτσι ο Catalyst WHQL Windows 7 Driver έρχεται αντιπροσωπεύοντας όχι μόνο την πρώτη υλοποίηση της AMD, αλλά και γενικότερα την πρώτη εγγυημένη και πιστοποιημένη λύση για τα Windows 7. Μία είδηση από το στρατόπεδο της AMD μας ήρθε - στην κυριολεξία - σαν έκπληξη σήμερα, ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη. Η AMD γίνεται η πρώτη εταιρεία στην βιομηχανία των υπολογιστών που κυκλοφορεί WHQL-Certified drivers για τα Microsoft Windows 7 ! Έτσι ο Catalyst WHQL Windows 7 Driver έρχεται αντιπροσωπεύοντας όχι μόνο την πρώτη υλοποίηση της AMD, αλλά και γενικότερα την πρώτη εγγυημένη και πιστοποιημένη λύση για τα Windows 7.

Με ημερομηνία 05/05/2009, οι drivers φέρουν την έκδοση 8.612, ενώ στα χαρακτηριστικά τους αναγράφεται ότι υποστηρίζουν πλήρως το WDDM 1.1 (Windows Display Driver Model) και λειτουργούν απροβλημάτιστα με όλες τις κάρτες από τις σειρές Radeon HD 2000, HD 3000 & HD 4000. Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι drivers υποστηρίζουν και την τεχνολογία ATi Stream GPGPU.

Μπορείτε να κατεβάσετε τους νέους ATi Catalyst 8.612 WHQL από εδώ αν το λειτουργικό σας είναι Windows 7 64-bit ή από εδώ αν το λειτουργικό σας είναι Windows 7 32-bit.