Windows 7: Στις αγορές πριν τα Χριστούγεννα - Διέρρευσαν τα σχέδια των Jewel Cases

Δεν έμειναν και πάρα πολλοί μήνες πριν την επίσημη έκδοση των Windows 7 στην αγορά - τα beta testing έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, σε μεγάλο βαθμό και με πολύ μεγάλη επιτυχία, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Release Candidate βγήκε νωρίτερα από το κανονικό, με αντίστοιχη επιτυχία και αυτή στην προτίμηση του κόσμου (ακόμα και εμείς αυτή τη στιγμή τις ειδήσεις μας, από την RC τις γράφουμε). Όλα αυτά λοιπόν έφτασαν τη Microsoft σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Τα Windows 7 πρέπει να χτυπήσουν την αγορά των Χριστουγεννιάτικων διακοπών και έτσι θα γίνει, όπως μαθαίνουμε. Δεν έμειναν και πάρα πολλοί μήνες πριν την επίσημη έκδοση των Windows 7 στην αγορά - τα beta testing έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, σε μεγάλο βαθμό και με πολύ μεγάλη επιτυχία, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Release Candidate βγήκε νωρίτερα από το κανονικό, με αντίστοιχη επιτυχία και αυτή στην προτίμηση του κόσμου (ακόμα και εμείς αυτή τη στιγμή τις ειδήσεις μας, από την RC τις γράφουμε). Όλα αυτά λοιπόν έφτασαν τη Microsoft σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Τα Windows 7 πρέπει να χτυπήσουν την αγορά των Χριστουγεννιάτικων διακοπών και έτσι θα γίνει, όπως μαθαίνουμε.

Έτσι λοιπόν, το Q4 2009 θα είναι το σημείο το οποίο η εταιρεία διάλεξε για την έκδοση του πολυαναμενόμενου νέου λειτουργικού της, μαζί με αυτή των καινούριων Windows Server 2008 R2. Μάλιστα, ενώ δεν έχει ακουστεί τίποτα για πραγματική ημερομηνία έκδοσης, οι φήμες ήδη μιλάνε για την 23η Οκτωβρίου ως πιθανότερη ημερομηνία, με τη σχολική περίοδο να έχει ξεκινήσει για τα καλά και τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν.

Για να καταλάβετε το πόσο έντονα προετοιμάζεται η Microsoft, απλά κάντε ένα scroll down για να δείτε τις παρακάτω εικόνες, οι οποίες είναι τα προσχέδια των Jewel Cases που θα έχει το καινούριο λειτουργικό, για τις διάφορες εκδόσεις του. Η θήκη θυμίζει αρκετά αυτή των Windows Vista, καθώς και τα Windows XP, ειδικά με την επιλογή των χρωματισμών και του σχεδίου.


Τα σχέδια των Jewel Cases των Windows 7:

Windows 7 Home Premium Front

Windows 7 Professional Front

Windows 7 Ultimate Front

Windows 7 Home Premium Back

Windows 7 Home Premium Back

Windows 7 Professional Back

Windows 7 Ultimate Back