Ο Αμερικανικος Στρατος ετοιμάζεται να αναβαθμίσει όλα του τα PC σε Windows Vista...

Μια είδηση που σίγουρα θα παραξενέψει αρκετούς, είναι ότι ο Αμερικανικος Στρατος αποφάσισε να αναβαθμίσει όλους τους υπολογιστές του με τα Windows Vista και το Office 2007, από το Δεκέμβρη του 2009. Μια είδηση που σίγουρα θα παραξενέψει αρκετούς, είναι ότι ο Αμερικανικος Στρατος αποφάσισε να αναβαθμίσει όλους τους υπολογιστές του με τα Windows Vista και το Office 2007, από το Δεκέμβρη του 2009.

Η είδηση είναι "παράξενη" για αρκετούς λόγους. Καταρχάς θυμάστε το ότι η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ θα βάλει μια ειδική έκδοση των Windows XP, η οποία θα είναι η ασφαλέστερη που έχει βγει ποτέ, με συνεχή υποστήριξη από την εταιρεία, σε βαθμό που ποτέ δεν έκανε στο παρελθόν. Γιατί δε διάλεξε και ο Στρατός την ίδια?

Αν δεν ενδιαφερε τόσο το Στρατό η ασφάλεια, τότε γιατί να διαλέξει τα σίγουρα πιο βαριά Windows Vista από τα Windows 7, τα οποία είναι θέμα χρόνου να κυκλοφορήσουν και επίσημα?

Το εγχείρημα δεν είναι μικρό - μιλάμε για 744.000 υπολογιστές, από τους οποίους μπορεί οι μισοί ήδη να έχουν το Office 2007, αλλά μόλις το 13% έχει τα Vista.


Χριστούγεννα με Windows Vista για τους στρατιώτες των ΗΠΑ:

USA Army going to Vista