H RTM έκδοση των Windows 7 αναμένεται να βγει επίσημα στις 13 Ιουλίου !

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ειδήσεις το τελευταίο διάστημα είναι και αυτή που επιβεβαιώθηκε χτες από τους υπεύθυνους του GeekSmack.net, οι οποίοι είναι πλέον σίγουροι ότι η τελευταία "beta" έκδοση των Windows 7 θα βγει στις 13 Ιουλίου 2009, κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες που ακούγαμε εδώ και περίπου ένα μήνα. Μάλιστα, οι συντάκτες του Neowin λένε πως υπάλληλοι της Microsoft οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι, επιβεβαίωσαν και αυτοί με τη σειρά τους την είδηση. Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ειδήσεις το τελευταίο διάστημα είναι και αυτή που επιβεβαιώθηκε χτες από τους υπεύθυνους του GeekSmack.net, οι οποίοι είναι πλέον σίγουροι ότι η τελευταία "beta" έκδοση των Windows 7 θα βγει στις 13 Ιουλίου 2009, κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες που ακούγαμε εδώ και περίπου ένα μήνα. Μάλιστα, οι συντάκτες του Neowin λένε πως υπάλληλοι της Microsoft οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι, επιβεβαίωσαν και αυτοί με τη σειρά τους την είδηση.

Πράγματι λοιπόν, φαίνεται πως η RTM έκδοση των Windows 7 έρχεται γοργά και θα αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν την επίσημη κυκλοφορία του λειτουργικού, μετά από λίγους μήνες. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, οι περισσότεροι που φοράνε τις beta εκδόσεις στο PC τους, αναμένεται να περάσουν την RTM σχεδόν από την πρώτη στιγμή, μιας και θα πρόκειται για τη σταθερότερη μορφή των Windows 7 μέχρι σήμερα.

Σίγουρα η Microsoft φαίνεται πως έχει επενδύσει έντονα στα 7 και αυτό μπορούμε να το διακρίνουμε από τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο τα προωθεί. Αναμένουμε λοιπόν και την RTM, για να δούμε και μια πρώτη ματιά στο "τελικό προϊόν".