Windows 7 Service Pack 1 beta τον Ιούλιο

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Tech-Ed North America 2010, ο Bob Muglia (πρόεδρος του Τμήματος Server & Tools στην Microsoft) ανακοίνωσε ότι πριν τα τέλη Ιουλίου θα κυκλοφορεί δημοσίως η beta version του Windows 7 & Windows Server 2008 R2 Service Pack 1. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Tech-Ed North America 2010, ο Bob Muglia (πρόεδρος του Τμήματος Server & Tools στην Microsoft) ανακοίνωσε ότι πριν τα τέλη Ιουλίου θα κυκλοφορεί δημοσίως η beta version του Windows 7 & Windows Server 2008 R2 Service Pack 1.

Το SP1 θα περιλαμβάνει όλα τα security updates που ανακοινώθηκαν μέχρι την δημιουργία της RTM έκδοσης, βελτιωμένες HDMI audio device επιδόσεις, μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση, Server-specific tools (π.χ Remote FX για πλουσιότερη εμπειρία 3D στους remote users) και την λειτουργία Dynamic Memory. Με την τελευταία ενεργοποιούνται ακόμα περισσότερα options που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο της μνήμης, ώστε να μην μειώνεται σε καμία περίπτωση το performance.

Αν όλα πάνε όπως τα έχει σχεδιάσει η Microsoft, η τελική έκδοση του Windows 7 & Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 θα λανσαριστεί επίσημα το τέταρτο τρίμηνο του έτους που διανύουμε.