Έρχεται το Service Pack 1 για τα Windows 7 και Windows Server 2008 R2!

H Microsoft όπως φαίνεται έχει έτοιμο το πρώτο Service Pack για τα 2 δημοφιλή λειτουργικά της, τα Windows 7 και τα Windows Server 2008 R2. H Microsoft όπως φαίνεται έχει έτοιμο το πρώτο Service Pack για τα 2 δημοφιλή λειτουργικά της, τα Windows 7 και τα Windows Server 2008 R2.
Σύμφωνα με ό,τι ξέρουμε μέχρι στιγμής, θα κυκλοφορήσει αρχικά στις 16 Φεβρουαρίου στο MSDN/Technet, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κυκλοφορία στο ευρύ κοινό, στις 22 Φεβρουαρίου.
Για τα Windows 7 θα περιλαμβάνονται όλες οι ενημερώσεις μέχρι τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αλλά καμία επιπλέον δυνατότητα, ενώ για τα Windows Server 2008 R2 θα ενεργοποιηθούν δύο νέα χαρακτηριστικά. Το πρώτο αφορά το δυναμικό διαμοιρασμό μνήμης στις εικονικές μηχανές κάποιου επιλεγμένου υπολογιστή του δικτύου, ενώ το δεύτερο θα λέγεται "Remote FX", και θα επιτρέπει καλύτερη εμπειρία στις εικονικές μηχανές, με τη χρήση βίντεο πλήρους κίνησης, και εφαρμογών όπως το Silverlight ή ακόμα και εφαρμογών με τρισδιάστατα γραφικά.

Σύμφωνα με τις φήμες, επειδή το Service Pack 1 έχει ήδη μπει σε RTM φάση, είναι το build 7601.17514.101119-1850 του λειτουργικού συστήματος, και μπορεί ήδη να βρεθεί στο διαδίκτυο, ωστόσο καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι την επίσημη άφιξή του.






Διαβάστε περισσότερα εδώ...