Ο Ecobee3 Lite είναι ένας προσιτός θερμοστάτης για το σπίτι

Μετά τη κυκλοφορία του Ecobee3, η Ecobee λανσάρει και τη Lite εκδοχή του θερμοστάτη της ο οποίος χαρακτηρίζεται από τη χαμηλή τιμή του.

Οι θερμοστάτες ενός σύγχρονου σπιτιού μπορεί να γίνουν δύσκολοι στη χρήση ενώ απαιτούν πάντοτε τη φυσική παρουσία του κατοίκου για τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού, κάτι που δεν είναι πάντοτε εύκολο, για πολλούς λόγους. Εκεί έρχεται να βοηθήσει η Ecobee με το νέο Ecobee3 Lite, έναν θερμοστάτη ο οποίος μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγές αυτόνομα εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια.

Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητα για έλεγχο μέσα από πλήθος συσκευών μιας και η Ecobee διαθέτει εφαρμογή που λειτουργεί σε Android και iOS συσκευές, αλλά και το Apple Watch. Το παρεχόμενο πρόγραμμα παρουσιάζει επίσης πληροφορίες για τα ποσοστά ενέργειας που έχουν εξοικονομηθεί συγκρίνοντας τον χρήστη με τη κοινότητα των κατόχων του Ecobee. 

Το σύστημα μπορεί να παρουσιάσει τον καιρό στη τοποθεσία του χρήστη ενώ μπορεί να αποθηκεύσει και το πρόγραμμα του χρήστη. Εξίσου χρήσιμη είναι και η συμβατότητα με συσκευές όπως το Amazon Echo αλλά και το Apple HomeKit καθώς και το IFTTT για διεύρυνση των λειτουργιών και με άλλες υπηρεσίες ολοκληρώνοντας έτσι τη "smart" διαχείριση του σπιτιού. Πληροφορίες υπάρχουν και στο overview του Engadget. 

 

https://www.ecobee.com/ecobee3-lite/

Πηγή.

android, apple, smart home, ecobee3 lite, thermostat, automation

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...